Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.01.2018
S-Kiekolla kaksi kovaa ottelua viikonloppuna!

Tulevana viikonloppuna päättyy alkusarja, jonka jälkeen joukkueet jakautuvat ylempään ja alempaan loppusarjaan. S-Kiekko on menettänyt mahdollisuutensa ylempään jatkosarjaan, mutta joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta kahdeksan ja on tällä hetkellä kiinni viimeisessä playoff-paikassa. Tulevana viikonloppuna seinäjokiset pelaavat kaksi todella tärkeää peliä. Lauantaina Seinäjoelle saadaan vieras Kotkasta, kun aivan S-Kiekon perässä hengittävä Titaanit matkustaa seinäjokisten vieraaksi. Sunnuntaina S-Kiekko ottaa suunnaksi Tampereen ja Hakametsän, jossa seinäjokiset kohtaavat Kooveen.

Titaanit löytyvät sarjataulukosta sijalta yhdeksän. Ennen lauantain ottelua, kotkalaiset ovat pelanneet 28 ottelua, joista joukkue on onnistunut nappaamaan 40 pistettä. Kotkalaiset ovat samoissa pisteissä S-Kiekon kanssa ja taistelevat tiukasti paikasta playoffeihin. S-Kiekko on maalineron turvin kotkalaisten edellä, joten lauantai-illasta muodostuu molemmille joukkueille elintärkeä kamppailu. S-Kiekko ja Titaanit ovat ottaneet alkusarjassa kerran yhteen. Kotkassa kotijoukkue oli vahvempi ja vei täyden pistepotin lukemin 10-5.

Kooveelle alkusarjan viimeisessä pelissä on iso panos. Joukkue ei ole vielä varmistanut paikkaansa ylemmässä loppusarjassa ja tamperelaiset tarvitsevat pisteitä, jotta paikka ylemmässä jatkosarjassa varmistuisi. Sarjataulukosta tamperelaiset löytyvät sijalta 4, mutta HCIK, FPS ja Hokki janoavat paikkaa ylemmästä jatkosarjasta. Neljästä joukkueesta vain kolme pääsee ylempään jatkosarjaan, joten sunnuntaina pelattava ottelu S-Kiekkoa vastaan voi ratkaista lopulta tamperelaisten sijoituksen alkusarjassa. S-Kiekko kävi syksyllä voittamassa Kooveen isännöimän Heino Pulli -muistoturnauksen, mutta taas alkusarjassa Koovee vei tiukan taistelun jälkeen pisteet Seinäjoelta numeroin 2-3. Tiukkaa ottelua voidaan siis odottaa Tampereella, kun seinäjokiset matkaavat nälkäisin Hakametsään.

- Meillä on vuodenvaihteen jälkeen ollut hyvä vireystila joukkueessa. Käytettiin tauko mielestäni järkevästi palautumiseen. Tämä on näkynyt joukkueen harjoittelussa ja pelaamisessa hyvänä energiana. Mennään ottelu kerrallaan ja varmasti lähdetään aina voittamaan ottelua kuin ottelua, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Ville Hänninen (S-Kiekko): Hänninen siirtyi viime viikolla Seinäjoen Kiekko-Veljistä S-Kiekkoon ja napautti sunnuntaina ensimmäisen maalinsa Suomi-sarjassa VG-62:n verkkoon. Monipuolinen laitahyökkääjä esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä lauantaina, kun Titaanit saapuvat Seinäjoelle.

Eppu Oksanen (S-Kiekko): Kotkan Titaanien kasvatti kohtaa lauantaina kasvattajaseuransa. Pienikokoinen keskushyökkääjä on parantanut peliään kauden mittaan ja näytönhaluja on varmasti, kun tuttu joukkue asettuu vastaan.

Marko Sykkö (Titaanit): Kotkalaiset tekivät ennen joulua muutoksia valmennustiimiin ja Marko Sykkö otti vastuun Titaaneista. Muutoksen jälkeen, kotkalaiset palasivat pirteästi joulutauolta ja löivät Kajaanin Hokin kotikaukalossa numeroin 7-2. Lauantaina selviää, pystyykö Sykkö ja Titaanit hakemaan pisteet Seinäjoelta vai onko S-Kiekko ensimmäinen pisteitä Titaaneilta vienyt joukkue valmentajavaihdoksen jälkeen.

Jesse Hurme (Titaanit): 23-vuotias keskushyökkääjä pelaa toista kauttaan kotkalaisten riveissä. Tapparan kasvatti on joukkueen toiseksi paras pistemies ja muodostaa tehokaksiko yhdessä Petja Summasen kanssa, joka on Titaanien paras pistemies. Hurme on ottanut kauden aikana askeleen eteenpäin ja noussut Titaanien kokoonpanossa yhä isompaan rooliin.

Ottelu Titaaneita vastaan alkaa lauantaina kello 16.00 Seinäjoen Jäähallissa. Lauantain ottelun tarjoaa LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa. Hakametsässä ottelu alkaa sunnuntaina myös kello 16.00. Molempia otteluita on mahdollisuus seurata suorana fanseat.comin kautta ja lauantaina kotiottelussa myös selostus. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko pisteisiin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com