Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.01.2018
Jännitysnäytelmä päättyi S-Kiekon voitonjuhliin!

Alkusarjan viimeinen viikonloppu alkoi S-Kiekon osalta Seinäjoella, kun Titaanit Kotkasta saapuivat Seinäjoelle. Ottelusta oli odotettavissa tiukka ja tasainen taistelu. Kotikatsomo sai jännittää aivan ottelun loppuun saakka, ja lopulta todistaa, kun S-Kiekko voitti ottelun numeroin 5-3 ja piti pisteet Seinäjoella.

Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta hyvin hermostunutta peliä. Titaanit pystyivät hallitsemaan kentän tapahtumia, mutta erinomaisesti S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku piti huolen siitä, että ensimmäisessä erässä S-Kiekon maaliin kiekot eivät löytäneet. S-Kiekko onnistui erässä kahdeksan minuutin kohdalla, kun Jaska Ojanperä pääsi käyttämään tulista lyöntilaukaustaan, joka lopulta painui vierasjoukkueen maaliin. Maalin jälkeen Titaanit painostivat vahvasti, mutta enempää osumia ensimmäinen erä ei tarjonnut.

Toisessa erässä tilanne tasoittui ja S-Kiekko pääsi paremmin peliin mukaan. Toisen erän lopussa molemmilla joukkueilla oli mustat hetkensä. Ensin musta hetki osui kotijoukkue S-Kiekolle. Titaanien hyökkääjä Henry Karjalainen toi tasavajaalla vierasjoukkueen tasoihin. Hetkeä myöhemmin, Elmeri Kotro sivalsi kotijoukkueen maalin edestä Titaanit ottelussa johtoon. Kotron maalin jälkeen, oli S-Kiekon vuoro antaa kylmää kyytiä kotkalaisille. Ensin Petri Viitamäki nosti kiekon ohi Titaanien maalilla torjuneen Santeri Leväsen. Vain neljä sekuntia ennen erän loppua, seinäjokiset nousivat ottelussa johtoon. Eemeli Pöytälaakso löi ylivoimalla maalin kulmalta numeroiksi 3-2. Näistä lukemista siirryttiin viettämään myös toista erätaukoa.

Kolmannessa erässä S-Kiekko pystyi ottamaan ottelun hallintaansa. Kolmannen erän neljännellä minuutilla, S-Kiekko siirtyi 4-2 johtoon, kun Jere Somero onnistui maalinteossa. Kotkalaiset eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan kavensivat ajassa 58.56, kun Ville Myyryläisen laukaus pomppi kotijoukkueen verkon perukoille. Titaanit yrittivät ilman maalivahtia tasoitusta, mutta tänään vierasjoukkueen kova yrittäminen ei tuottanut palkintoa. Niklas Peltola pääsi naulaamaan tyhjään maaliin ottelun loppulukemat 5-3 ja näin S-Kiekko vei täyden pistepotin kotikaukalostaan.

- Ottelun alku ja ensimmäinen erä kokonaisuudessaan oli meiltä huono. Vastustaja tuli todella kovaa ja meillä oli isoimmat ongelmat omissa. Toinen ja erityisesti kolmas erä oli meiltä huomattavasti parempaa peliä. Päästiin laadukkaammin paineistamaan ja keskialueella pelattiin järkevämmin. Irtokiekoissa olimme teräviä ja onnistuttiin sitä kautta maalinteossa tehokkaammin. Tärkeä voitto meille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Sunnuntaina S-Kiekko matkaa alkusarjan viimeiseen otteluun Tampereelle. Hakametsässä S-Kiekkoa isännöi Koovee. Saarenpää lähtee luottavaisena alkusarjan viimeiseen otteluun.

- Otetaan tänäisestä pelistä hyvät asiat mukaan ja lähdetään huomenna haastamaan Kooveeta Tampereelle, hyvällä asenteella ja tiiviillä joukkuepelillä, Saarenpää jatkaa.

Ottelu Hakametsässä alkaa kello 16.00. Ottelua on mahdollista seurata fanseat.comin kautta. Pahoittelemme lauantain ottelussa olleita teknisiä ongelmia fanseat.com -lähetyksessä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com