Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


14.01.2018
Hakametsästä ei pisteitä irronnut

Alkusarjan viimeinen ottelu pelattiin sunnuntaina, kun S-Kiekko matkasi Tampereelle Kooveen vieraaksi. S-Kiekko joutui poistumaan Hakametsästä tyhjin käsin, kun kotijoukkue voitti ottelun lukemin 8-3.

Isäntäjoukkue Koovee aloitti ottelun terävästi ja siirtyi jo toisella minuutilla johtoon Petteri Frimanin ylivoimamaalilla. S-Kiekko oli ensimmäisen erän ongelmissa, kun tamperelaiset painostivat vahvasti ja vyöryttivät hyökkäyksiä kohti seinäjokisten maalia. Ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, Koovee meni 2-0 johtoon, kun Jesper-Juhani Ilvessuo napautti kiekon ohi Juho Nikun. Koovee onnistui erässä vielä kerran, kun Valtteri Järviluoma viimeisteli ottelun kolmannen maalin. Kolmannen maalin jälkeen, S-Kiekko vaihtoi maalivahtia ja maalille luisteli Edvin Backlund. Enempää maaleja ei ensimmäinen erä tarjonnut ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Kooveen 3-0 johdossa.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Koovee pystyi kääntämään peliä vahvasti S-Kiekon kenttäpuolelle ja luomaan maalipaikkoja. Koovee meni ottelussa jo 4-0 johtoon, kun Tuomas Koskinen iski kiekon seinäjokisten maaliin. S-Kiekko onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa, kun ottelua oli pelattu 28.2. Tomi Poikonen onnistui komealla laukauksella iskemään seinäjokisten kavennusmaalin. Koovee piti kuitenkin huolen siitä, että S-Kiekko ei toisessa erässä lähemmäs päässyt. Henri Sandvik löi tasavajaalla numeroiksi 5-1 ja S-Kiekko oli jälleen neljä maalia perässä kotijoukkuetta. 

Kolmannessa erässä, S-Kiekko pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Maalinteon aloitti kolmannessa erässä kuitenkin kotijoukkue. Valtteri Järviluoma viimeisteli hienon yksilösuorituksen päätteeksi ottelun toisen maalinsa. S-Kiekko kavensi ottelun muutama minuutti myöhemmin, kun Jaakko Svensk karkasi alivoimalla läpiajoon, jonka päätteeksi kiekko lipui Kooveen maalilla pelanneen Tomi Ristelin mukana kotijoukkueen maaliin. Koovee jatkoi tehokasta viimeistelyä ja Svenskin maalin jälkeen, Antti Hilden vei tamperelaiset jo 7-2 johtoon. S-Kiekko kavensi vielä ylivoimalla, kun Jere Marjamäki teki S-Kiekon kolmannen maalin. Ottelussa nähtiin vielä yksi maali, kun kotijoukkueen Mikko Sulonen onnistui ja viimeisteli ottelun loppulukemat 8-3.

- Tänään oli vaikea päivä meille. Puolustus- ja maalinestopelin kanssa oli isoimmat haasteet tänään. Maalipaikkojen määrä ja riistopelaaminen olivat tämän päivän positiivisimmat asiat. Vastustaja oli todella kova ja ansaitsi voiton. Käsitellään tämä oikealla tavalla ja yritetään oppia tästä mahdollisimman paljon. Niin pelaajat kuin valmennus, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Alkusarja on Koovee-ottelun myötä ohitse ja S-Kiekon ottelut jatkuvat alemmassa jatkosarjassa. S-Kiekko tiedottaa alemman jatkosarjan otteluohjelmasta, kun se julkaistaan.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com