Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.01.2018
S-Kiekko aloittaa alemman jatkosarjan viikonloppuna!

Alkusarja on päättynyt ja S-Kiekko lähtee hyvistä asemista alempaan loppusarjaan. Seinäjokiset ovat alempaan loppusarjaan lähdettäessä sijalla kahdeksan, mutta viimeisistä playoff-paikoista nähdään todella kova taistelu. S-Kiekko, Titaanit, Riemu ja AIK/Laser HT mahtuvat kaikki kolmen pisteen sisään, joten jokainen piste ja jokainen ottelu voi ratkaista taistelun. S-Kiekko aloittaa tulevana viikonloppuna alemman jatkosarjan kahdella ottelulla. Lauantaina kohdataan heti yksi jatkosarjan kovimmista vastustajista Oulunsalossa, kun AIK/Laser HT isännöi seinäjokisia. Sunnuntaina taistellaan Pohjanmaan herruudesta Seinäjoella, kun Muik Hockey saapuu vieraaksi Seinäjoen Jäähalliin.

Alkusarjassa AIK/Laser HT voitti molemmat joukkueiden väliset keskinäiset ottelut. Kotikaukalossaan oulunsalolaiset nappasivat kaksi pistettä voittolaukauskilpailun jälkeen numeroin 3-2. AIK/Laser HT vei pisteet myös Seinäjoelta, kun oulunsalolaiset ryöstivät täydet kolme pistettä numeroin 0-2. Molemmat kamppailut ovat olleet tiukkoja ja tasaisia, joten lauantaina voidaan odottaa kovaa taistelua elintärkeistä pisteistä. Oulunsalosta kuuluu myös pelaajauutisia, kun seinäjokiselle yleisöllekkin tuttu Yoshihiro Kuroiwa liittyi AIK/Laset HT:n riveihin. Kuroiwa torjui S-Kiekon maalilla kaudella 2015-2016. 

Pohjanmaan herruus on jälleen sunnuntaina jaossa Seinäjoella. Valtikka on koko kauden pysynyt Seinäjoella, mutta tähän Muik Hockey varmasti haluaa muutoksen sunnuntaina. Alkusarjassa Muik Hockey ja S-Kiekko ottivat toisistaan mittaa kahdesti. Uusikaarlepyystä seinäjokiset ryöstivät täyden pistepotin lukemin 3-6. Pisteet jäivät S-Kiekolle myös Seinäjoella, kun ottelu päättyi 9-1. Muik Hockey lähtee alempaan jatkosarjaan paineettomassa tilassa. Joukkue on kerännyt alkusarjassa seitsemän pistettä ja uusikaarlepyyläisillä on jatkosarjan jälkeen edessä putoamiskarsinnat.

- Lähdemme tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa, joten jokainen jäljellä oleva ottelu on tärkeä. Viikonloppuna vastassa on kaksi kovaa joukkuetta. Tavoitteenamme on käynnistää jatkosarja täydellä pistepotilla. Joukkue on harjoitellut hyvin tämän viikon ja vaikuttaa valmiilta antamaan kaikkensa tavoitteemme eteen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Arttu Ahonen (S-Kiekko): 23-vuotias laitahyökkääjä pelaa erinomaista kautta. Ahonen on rikkonut piste-ennätyksensä Suomi-sarjassa ja pystynyt nousemaan seinäjokisten parhaiden maalintekijöiden joukkoon. Voimahyökkääjä on vakiinnuttanut roolinsa S-Kiekon kahdessa ensimmäisessä kentässä ja noussut erikoistilanteiden erikoismieheksi. Nälkää varmasti riittää, kun panokset kovenevat kohti kevättä.

Eemeli Pöytälaakso (S-Kiekko): S-Kiekon oma kasvatti on viimeisimmissä peleissä ollut todella näkyvässä roolissa. Fyysisestä pelistään tunnettu Pöytälaakso, on parantanut otteitaan kauden mittaan ja kehittynyt erinomaiseksi erikoistilannepelaajaksi. 

Joel Portin (Muik Hockey): 20-vuotias laitahyökkääjä on ollut yksi kauden onnistujia. Portin on ottanut ison askeleen pelaajana ja noussut tärkeään rooliin uusikaarlepyyläisten kokoonpanossa. Portin oli alkusarjassa joukkueen paras maalintekijä, joten Portinilta voidaan odottaa tulosta myös alemmassa jatkosarjassa.

Patrik Kontulahti (Muk Hockey): 33-vuotias laitahyökkääjä kuuluu joukkueen kokeneempaan osastoon. Muik Hockey joutuu asennoitumaan peleihin erityisen huolella, koska keväällä joukkue suuntaa vielä putoamiskarsintoihin. Kontulahden merkitys henkisellä puolella on valtava, kun joukkue lähtee alempaan jatkosarjaan.

Ensimmäinen alemman jatkosarjan ottelu Oulunsalossa alkaa kello 15. Pohjanmaan herruudesta taistellaan sunnuntaina kello 17 alkaen. Molempia otteluita voi seurata fanseat.comin kautta. Tervetuloa kannustamaan!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com