Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.01.2018
AIK/Laser HT meni ohi viimeisellä minuutilla – Pisteet jäivät Oulunsaloon

S-Kiekko aloitti alemman jatkosarjan lauantaina Oulunsalossa. Tasainen ottelu ratkesi ottelun viimeisellä minuutilla, kun AIK/Laser HT teki ottelun voittomaalin. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-2 ja kotijoukkueen pistepotti kasvoi kolmen sarjapisteen verran.

Ottelun alusta lähtien oli selvää, että tänään nähdään tasainen ottelu. Kotijoukkue AIK/Laser HT tuli hyvällä jalalla otteluun ja S-Kiekko pystyi vastaamaan, joten vauhtia ottelun ensimmäisessä erästä ei puuttunut. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan maalipaikkoja, mutta Niko Palsola (AIK/Laser HT) ja Juho Niku (S-Kiekko) pitivät maalinsa puhtaina ja näin ensimmäistä erätaukoa lähdettiin viettämään maalittomasta tasatilanteesta.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Toisessa erässä aukesivat myös molempien joukkueiden maalihanat. Toisen erän viidennellä minuutilla, Jaakko Svensk pääsi napauttamaan seinäjokiset ensimmäisen kerran ottelussa johtoon. Ottelun ensimmäisen osuman alustivat Eemeli Pöytälaakso sekä Niklas Peltola. Kotijoukkue nousi tasoihin noin viisi minuuttia myöhemmin, kun Eetu Määttä viimeisteli komean yksilösuorituksen päätteeksi tasoitusmaalin. Tasalukemista lähdettiin myös toiselle erätauolle.

Kolmanteen erään S-Kiekko sai erinomaisen alun, kun Eppu Oksasen rannelaukaus painui kotijoukkueen maaliin. Esityön maaliin tekivät Lauri Haimakainen ja Julius Tall. Maalin jälkeen, kotijoukkue yritti vimmatusti hakea tasoitusmaalia ja siinä onnistuikin hieman ennen kolmannen erän puoliväliä. Henri Lehmusniemi laukoi kiekon seinäjokisten verkkoon ja jälleen jatkettiin ottelua tasalukemista. Viimeisen kymmenen minuutin aikana, molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaisuun. Ratkaisu nähtiin 51 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Arttu Leskinen laukoi tarkasti AIK/Laser HT:n voittomaalin. Leskisen viime hetken maalilla, pisteet jäivät Oulunsaloon lukemin 3-2.

- Pelattiin ihan kelpo peli kovaa vastustajaa vastaan vieraissa. Ottelu oli tasainen ja tietysti kirpaisee hieman lujempaa, kun vastustaja pääsi tekemään voittomaalin noin lähellä loppua. Tästä pitää oppia ja kasvaa joukkueena sille tasolle, että pystytään kääntämään tällaiset ottelut voitoiksi, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu on heti sunnuntaina, kun Muik Hockey saapuu Seinäjoelle. Saarenpää kääntää katseet jo huomiseen otteluun.

- Se on selvää, että lähdemme hakemaan voittoa. Emme kuitenkaan missään nimessä voi aliarvioida vastustajaa, joka on viime aikoina ollut todella kovassa vireessä, päättää Saarenpää.

Taistelu Pohjanmaan herruudesta alkaa Seinäjoen Jäähallissa kello 17. Ottelua on mahdollista seurata myös suorana fanseat.comin kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint