Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.01.2018
Taistelu playoff-paikasta jatkuu – Viikonloppuna kaksi kotiottelua Seinäjoella!

S-Kiekon ottelut alemmassa jatkosarjassa jatkuvat tulevana viikonloppuna Seinäjoella. Jokaisen ottelun merkitys on valtava. Neljä joukkuetta taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta, joten pistemenetyksiin ei ole varaa. Lauantaina Seinäjoelle saapuu vieraita Jyväskylästä, kun D-Kiekko luistelee vastustajaksi. Sunnuntaina Karhu HT saapuu Seinäjoelle taistelemaan pisteistä.

Jyväskyläläiset ovat aloittaneet jatkosarjan heikosti. Joukkue on hävinnyt molemmat jatkosarjan ottelunsa. Muik Hockey oli kotona vahvempi numeroin 6-4 ja Haukat kävivät ryöstämässä pisteet Jyväskylästä lukemin 1-2. Helpolla D-Kiekko ei jatkosarjassa tule pääsemään, koska joukkue on vain vaivoin karsintaviivan yläpuolella. Haukat ovat vain neljä pistettä jyväskyläläisten takana, joten D-Kiekko joutuu taistelemaan vielä pisteistä, jotta joukkue välttää karsinnat. S-Kiekolle jyväskyläläiset ovat olleet alkusarjassa ikävä vastustaja. D-Kiekko on voittanut joukkueiden molemmat kohtaamiset ja napanneet S-Kiekolta alkusarjassa täydet kuusi pistettä.

Myös Karhu HT:n kausi on ollut todella vaikea. Joukkue löytyy karsintaviivan alapuolelta sijaluvulta 14. Porilaiset kokivat viime viikonloppuna kovan menetyksen, kun maalivahti Niklas Lehti loukkaantui ottelussa VG-62:sta vastaan. Porilaiset tarvitsevat kipeästi pisteitä, jotta nouseminen karsintaviivan yläpuolelle olisi mahdollista. S-Kiekko voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset alkusarjassa, joten 100% varmuudella Karhut ovat nälkäisiä sunnuntaina, kun joukkueet ottavat yhteen.

- Elämme joukkueen kanssa ratkaisevaa aikaa yhteisen tavoitteemme suhteen. Harjoituksissa tekeminen on ollut sillä tasolla, että ennusteet viikonloppuun ovat positiivisella puolella. Mennään yhdessä kohti painetta ja lähdetään taistelemaan pudotuspelipaikasta viikonloppuna kotihallissa. Jokainen pelaaja ja koko joukkue toivoo mahdollisimman suurilukuista kotiyleisöä paikalle kannustamaan kotijoukkue lähemmäksi pudotuspelipaikkaa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Akseli Kalliainen (S-Kiekko): Painavan lyöntilaukauksen omaava puolustaja, on yksi S-Kiekon puolustuksen tukijaloista. RoKin kasvatti on luutinut S-Kiekon puolustuksessa isoja minuutteja ja kehittynyt erikoistilanteiden erikoismieheksi.

Lauri Haimakainen (S-Kiekko): Nopea laitahyökkääjä näytti vaarallisuuttaan viime sunnuntaina Seinäjoella. Haimakainen iski ottelussa kaksi maalia vierasjoukkue Muik Hockeyn verkkoon ja osoitti, että vetopaikalle tätä miestä ei kannata päästää. Nuorella Hermes-kasvatilla varmasti nälkää riittää myös tulevana viikonloppuna, joten ”Haima” kannattaa ottaa tarkkailuun.

Miro Hämynen (D-Kiekko): Hämynen on pelannut molemmat joukkueiden väliset ottelut ja vienyt kaksi kertaa seinäjokisten päänahan. 25-vuotias maalivahti on kovan paikan edessä lauantaina, jos käsky maalinsuulle käy Seinäjoella. Hämysen täytyy jatkaa hyviä otteita S-Kiekko vastaan, jos jyväskyläläiset mielivät kolmen pisteen kanssa lähteä Seinäjoelta.

Taneli Lappalainen (D-Kiekko): 24-vuotias laitahyökkääjä liittyi D-Kiekon vahvuuteen kesken kauden. Alkusarjassa lähes piste per peli -tahdilla pelannut Lappalainen, on istutettu D-Kiekon ykköskenttään ja tulos on ollut sen mukaista. Viime kaudella Lappalainen pääsi pelaamaan myös Mestistä JYP-Akatemian riveissä, joten S-Kiekon puolustuksen on oltava tarkkana Lappalaisen kanssa.

Aleksi Valla (KHT): Valla on aloittanut alemman jatkosarjan erinomaisesti. 22-vuotias Lukko-kasvatti on iskenyt kahteen otteluun tehot 3+1 ja sillä irtoaa koko alemman jatkosarjan pistepörssin jaettu kärkisija. Alkusarjassa nuori laitahyökkääjä oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies. Valla on isossa roolissa sunnuntaina, kun Karhut matkustavat Seinäjoelle.

Nikita Reyn (KHT): Monipuolinen venäläishyökkääjä tuo nopeutta porilaisten hyökkäykseen. Alkusarjassa Reyn iski 17 ottelussa tehot 4+10 ja oli joukkueensa kuudenneksi tehokkain pelaaja. Tehoja kaivataan lisää, jos porilaiset haluavat välttää karsinnat alemman jatkosarjan jälkeen.

Ottelu lauantaina alkaa kello 16. Sunnuntaina kiekko tippuu jäähän kello 17. Molempia otteluita on mahdollista seurata fanseat.comin kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoihin!

S-Etukortti


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com