Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.01.2018
D-Kiekon ryöstöretki onnistui – Pisteet lähtivät Jyväskylään

S-Kiekko aloitti kahden kotipelin viikonloppunsa lauantaina, kun D-Kiekko saapui vieraaksi Seinäjoelle. S-Kiekko kaatui ottelussa tehottomuuteen ja vierasjoukkue vei täyden pistepotin lukemin 0-3.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa, mutta Lauri Rämö (D-Kiekko) ja Juho Niku (S-Kiekko) pitivät huolta siitä, että kiekko ei maaliin löytänyt ensimmäisessä erässä. Maalittomasta tasatilanteesta lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin toisen erän puolivälin jälkeen, kun vierasjoukkue onnistui. Jyri Laasonen napautti kiekon kotijoukkueen maaliin ja vei jyväskyläläiset ottelussa 0-1 johtoon. Laasosen maali jäi erän ainoaksi ja vierasjoukkueen komennossa siirryttiin toiselle erätauolle.

Kolmas erä alkoi ikävästi. S-Kiekon kapteeni Petri Viitamäki sai luistimesta käteensä ja joutui jättämään ottelun kesken. S-Kiekko yritti kolmannessa erässä painostaa vierasjoukkuetta ja onnistukin luomaan maalipaikkoja, mutta ilman tulosta. D-Kiekko meni kolmannen erän puolivälissä ottelussa 2-0 johtoon, kun Joni Peränen siirsi kiekon kotijoukkueen maalin edestä verkon perukoille. S-Kiekko haki kavennusta vielä ilman maalivahtia, mutta tänään seinäjokiset eivät maalinteossa onnistuneet. Ottelun lopussa, vierasjoukkueen Joni Kumpulainen onnistui vielä maalinteossa ja viimeisteli ottelun loppulukemiksi 0-3.

- Saatiin peli hyvä alku. Ottelun alku hallittiin peliä ja koko ensimmäinen erä meni pelillisesti meille. Toisessa erässä kaveri pääsi paremmin peliin mukaan, kun me istuimme jäähypenkillä. Kokonaisuutena luotiin kyllä riittävä määrä ottelun voittamiseen, mutta tänään ei vain saatu sisään mistään. Raaka fakta on, että nollalla maalilla on vaikea voittaa pelejä. Nyt kaikki fokus huomiseen ja pelkästään voitto kelpaa meille tässä tilanteessa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa otteluitaan sunnuntaina, kun Karhu HT saapuu vieraaksi Seinäjoelle. Ottelu alkaa Seinäjoen Jäähallissa kello 17. Ottelua on mahdollista seurata suorana fanseat.comin kautta.

S-Etukortti


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com