Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.01.2018
S-Kiekko kaatoi Karhut Seinäjoella!

S-Kiekon viikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntai-iltana Seinäjoella. Vieraaksi saapui Karhu HT Porista. Ottelu päättyi S-Kiekon voitonjuhliin, kun seinäjokiset voittivat lukemin 4-1. 

Vierasjoukkue Karhu HT aloitti ottelun hyvin. Porilaiset vierittivät hyökkäyksiä seinäjokisten maalia kohti ja S-Kiekko joutui ottelun alussa puolustuskannalle. Ensimmäisen maalin iski kuitenkin kotijoukkue. Ottelun seitsemännellä minuutilla, Arttu Ahonen onnistui maalinteossa ja vei S-Kiekon ottelussa 1-0 johtoon. Karhu HT ei tästä lannistunut, vaan tuli ottelussa tasoihin muutama minuutti myöhemmin. Aleksi Valla viimeisteli vieraiden tasoitusmaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Tasalukemista 1-1 siirryttiin myös viettämään ensimmäistä erätaukoa.

S-Kiekko paransi peliään toisen erän edetessä ja otti ohjakset kaukalossa. S-Kiekko meni jälleen ottelussa johtoon, kun Eemeli Pöytälaakso runttasi kiekon Karhu HT:n maaliin. Myös lisämaaleihin tarjottiin mahdollisuuksia, mutta vierasjoukkueen maalilla pelannut Veli-Matti Mäkinen, otti useita huipputorjuntoja ja onnistui pitämään porilaiset mukana ottelussa. Porilaisilla oli myös omat paikkansa, mutta myös Juho Niku toisessa päässä, pelasi erinomaisesti.

Ottelun kolmannessa erässä nähtiin kaksi maalia ja molemmista maaleista vastasi kotijoukkue S-Kiekko. Viimeisen erän kuudellenna minuutilla, Arttu Ahonen onnistui ottelussa toistamiseen ja vei S-Kiekon 3-1 johtoon. Ahosen toisesta maalista kerkesi kulumaan vain neljä minuuttia, kun oli Niklas Peltolan vuoro onnistua. Peltola laukoi S-Kiekon neljännen maalin ja samalla ottelun loppulukemat 4-1.

- Ottelun alku oli nihkeä. Ehkä yksi heikoimpia eriä, joita olemme tällä kaudella pelanneet. Toisen erä alku oli myös heikko. Päästiin pikkuhiljaa pelin kiinni paremmin ja paremmin. Toinen puolisko ottelusta oli meidän hallintaamme. Tärkeä voitto meille. Nyt jäljellä olevissa viidessä ottelussa, pitää pystyä ulosmittaamaan joukkueen maksimipotentiaali, jotta pystytään taistelemaan playoff-paikasta, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpäällä on reseptit valmiina jäljellä oleviin otteluihin.

- Elämme haastavaa, mutta ratkaisevaa aikaa. Nämä hetket ovat pelaajien parasta aikaa. Meidän fokus on siinä, että pystytään nauttimaan hetkestä ja pelaamaan rentoutuneessa tilassa jäljellä olevissa otteluissa, päättää Saarenpää.

S-Kiekon seuraava viikonloppu kuluu Etelä-Suomessa. Lauantaiksi S-Kiekko matkustaa Kaarinaan HCIK:n vieraaksi. Sunnuntaina matka jatkuu Naantaliin, jossa S-Kiekkoa isännöi VG-62.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com