Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.02.2018
S-Kiekolla edessä kahden vieraspelin viikonloppu!

S-Kiekko viettää viikonlopun tien päällä. Joukkue hyppää lauantaiaamuna Härmän Liikenteen bussiin ja suuntaa kohti Kaarinaa. Kaarinassa S-Kiekko saa vastaansa alemman jatkosarjan kärkipaikalla majailevan HCIK:n. Matka jatkuu sunnuntaina Naantaliin, jossa seinäjokisia isännöi VG-62.

HCIK tippui aivan viimeisellä alkusarjan kierroksella alempaan jatkosarjaan. Turvallinen piste-ero on kaventunut, kun joukkue on pelannut vaihtelevasti alemmassa jatkosarjassa. Alemman jatkosarjan otteluista, HCIK on onnistunut keräämään vain neljä pistettä, mutta joukkue pitää edelleen hallussaan sarjataulukon kärkisijaa. Kaarinalaisilla on vielä seitsemän pisteen karkumatka, mutta joukkue tarvitsee edelleen voittoja, jotta playoff-paikka varmistuisi. HCIK ja S-Kiekko kohtasivat alkusarjassa kahdesti. HCIK vei molemmilla kerroilla täyden pistepotin.

VG-62:n tilanne on vaikeampi kuin HCIK:n. Naantalilaiset ovat vajonneet karsintasarjan alapuolelle ja joukkue löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeiseltä sijalta. Piste-erot karsintaviivan alapuolella ovat pieniä, joten naantalilaiset tarvitsevat kipeästi pisteitä, jotta joukkue pääsee aloittamaan karsintaottelut kotiedulla. Naantalilaisilla on teoreettinen mahdollisuus nousta vielä karsintaviivan yläpuolelle, mutta se vaatisi joukkueelta täydellistä suoritusta alemman jatkosarjan viimeisissä otteluissa, sekä D-Kiekolta täydellistä epäonnistumista viimeisissä otteluissa. S-Kiekko ja VG-62 ovat kohdanneet alkusarjassa kahdesti. S-Kiekko on ollut kohtaamisissa vahvempi ja napannut täydet kuusi pistettä.

- Todella kovat joukkueet vastassa viikonloppuna. Sanomattakin selvää, mikä on näiden pelien tuloksellinen merkitys pudotuspelipaikkaa silmällä pitäen. Jokaisen pitää pystyä olemaan valmiina ja laittamaan ihan kaikkensa peliin jokaisessa vaihdossa. Me lähdemme joukkueen kanssa yhdessä kohti viikonlopun pelien ensimmäistä vaihtoa. Sen jälkeen mennään vaihto, erä ja ottelu kerrallaan. Kaikki muu pois mielestä ja keskitytään olennaiseen. Niihin asioihin, mihin pystytään vaikuttamaan. Minulla ja koko valmennustiimillä on kova usko tähän joukkueeseen. Uskon, että niin on myös pelaajille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Lauantai-illan kamppailu alkaa kello 17.00. Sunnuntain ottelu alkaa Naantalissa kello 18.15. Molempia otteluita on mahdollista seurata fanseat.comin kautta suorana.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com