Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.02.2018
S-Kiekko nollasi HCIK:n Kaarinassa!

S-Kiekko aloitti vieraspeliviikonlopun Kaarinassa, jossa seinäjokisia isännöi alemman jatkosarjan kärjessä porskuttava HCIK. Seinäjokisilla oli kana kynittävänä, koska HCIK voitti molemmat ottelut alkusarjassa. Tämän S-Kiekko myös teki ja jätti kotijoukkueen nollille, kun voitto irtosi numeroin 0-4.

S-Kiekko aloitti ottelun hyvin ja otti ottelun heti hallintaansa. Ottelua oli pelattu vajaa kuusi minuuttia, kun seinäjokiset siirtyivät ottelussa johtoon. Paluun kaukaloon loukkaantumisen jälkeen tehnyt Petri Viitamäki, purjehti kotijoukkueen puolustuksen välistä ja läpiajon päätteeksi, siirsi S-Kiekon ottelussa 1-0 johtoon. Lisää kylmää vettä kaadettiin kotijoukkueen niskaan ensimmäisen erän 14. minuutilla. Jere Somero ja Akseli Kalliainen petasivat vetopaikan Jaakko Svenskille, jonka laukaus upposi kotijoukkueen maalin perukoille. S-Kiekon 2-0 johdossa siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä oli huomattavasti ensimmäistä tasaisempaa. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta maaleja toinen erä ei tarjonnut. S-Kiekko joutui pelaamaan toisessa erässä kymmenen minuuttia viidellä puolustajalla, kun Jere Marjamäelle tuomittiin kymmenen minuutin käytösrangaistus.

Kolmannen erän alussa, S-Kiekko joutui alivoimaiseksi, kun Petri Viitamäelle tuomittiin kahden minuutin rangaistus kiinnipitämisestä. Vierasjoukkue ei kuitenkin antanut tämän haitata, vaan iski ottelun kolmannen maalin alivoimaisena. Niklas Peltola karvasi kiekon HCIK:n maalin takana ja pelasi kiekon Arttu Ahoselle, joka maalasi ottelun kolmannen maalin. Tämä maalimäärä ei kuitenkaan vielä seinäjokisille tänään riittänyt. Ville Hänninen kaunisteli ottelun loppulukemiksi 0-4, kapteeni Petri Viitamäen hienosta esityöstä. S-Kiekon maalilla torjunut Juho Niku piti maalinsa puhtaana ja hänelle merkittiin nollapeli 25 torjunnalla.

- Pelasimme tänään hyvin. Joukkue teki enemmän töitä ja oli joukkue isolla J:llä. Yksinkertaisesti halusimme voittaa enemmän. Toisessa erässä oli vaikeuksia, mutta kestettiin ne yhdessä huikealla tavalla. Äijät päätti, että tänään meidän fokus pysyy oikeissa asioissa ja halutaan voittaa kaveria enemmän. Hemmetin ylpeä olen jokaisesta äijästä tuolla kopissa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää. 

Taistelu viimeisestä playoff-paikasta tiivistyy, kun Titaanit hävisivät Oulunsalossa AIK/Laser HT:lle. Titaanit, Riemu, S-Kiekko ja AIK/Laset HT ovat taistelussa edelleen mukana. Kaikki joukkueet mahtuvat vain kahden pisteen sisään, joten kaikki on vielä mahdollista. S-Kiekko ymmärtää tulevien otteluiden merkityksen.

- Huomenna taistelu jatkuu pudotuspelipaikasta ja panokset pysyvät yhtä kovina kuin tänään. Joukkue varmasti tiedostaa sen ja lähdetään taistelemaan voitosta kynsin ja hampain. Notkahtamiseen ei tässä tilanteessa ole varaa, päättää Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa matkaansa sunnuntaiksi Naantaliin. Naantalissa seinäjokiset kohtaavat VG-62:n. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 18.15 ja sitä on mahdollista seurata fanseat.comin kautta suorana.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com