Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.02.2018
S-Kiekko vei pisteet myös Naantalista – Ahonen ilmiliekeissä!

S-Kiekon viikonlopun toinen vierasottelu pelattiin sunnuntaina Naantalissa. Seinäjokiset saivat vastaansa VG-62:n, joka tarvitsi kipeästi pisteitä. Pisteitä tänään ei kuitenkaan kotijoukkueelle herunut, kun S-Kiekko nappasi ottelusta voiton numeroin 3-5 ja vei täydet kolme pistettä mukanaan Seinäjoelle.

S-Kiekko sai otteluun unelma-alun, kun seinäjokiset siirtyivät jo ottelun toisella minuutilla johtoon. Arttu Ahonen onnistui maalinteossa ja siirsi S-Kiekon ottelussa johtoon. Maalin jälkeen, kotijoukkue otti peliin haltuunsa. Ottelun toisesta maalista vastasi kuitenkin vierasjoukkue. S-Kiekko meni ottelussa jo 2-0 johtoon, kun Arttu Ahonen lirutti vierasjoukkueen maalin edestä ottelun toisen maalinsa. Tästä VG-62 ei kuitenkaan lannistunut, vaan kavensi ottelun alle minuutti Ahosen illan toisesta maalin jälkeen. Sakari Nurmi ohjasi ylivoimalla naantalilaisten ensimmäisen maalin ja kavensi ottelun lukemiksi 1-2. Näistä lukemista lähdettiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään kotijoukkue tuli terävästi ja onnistui toisella minuutilla tasoittamaan ottelun ylivoimalla. Ossi Savolaiselle pedattiin paikka ja hän laukoi suoraan syötöstä ottelun tasoihin. Naantalilaiset paineistivat vahvasti S-Kiekkoa tasoitusmaalin jälkeen, mutta S-Kiekko ja viimeisenä lukkona Juho Niku, kestivät kotijoukkueen painostuksen. Ottelun viidennestä maalista vastasi jälleen vierasjoukkue S-Kiekko. Arttu Ahonen ja Julius Tall petasivat paikan Eppu Oksaselle, jonka rannelaukaus painui ohi VG-62:n maalilla pelanneen Juuso Ikosen. S-Kiekon johdossa siirryttiin myös toiselle erätauolle, kun tulostaulu näytti lukemia 2-3.

Heti kolmannen erän alussa, S-Kiekko pääsi ylivoimalle ja taas kiekko löytyi lopulta kotijoukkueen maalista. Arttu Ahonen täydensi kypärätemppunsa, kun hän laukoi irtokiekosta ottelun kolmannen maalinsa. Vain muutama minuutti tästä, ja kiekko löytyi taas kotijoukkueen maalin perukoilta. Jaakko Svensk ja Lauri Haimakainen karkasivat ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi Haimakainen laukoi tulostaululle jo lukemat 2-5. Kotijoukkue otti aikalisän Haimakaisen maalin jälkeen, ja onnistuikin sen jälkeen iskemään kavennusmaalin. Otto Lehtonen laukoi ottelun loppulukemat 3-5. S-Kiekolle tarjottiin vielä mahdollisuutta lisämaaliin rangaistuslaukauksesta, mutta Juuso Ikonen torjui Tomi Poikosen yrityksen.

- Tänään oli tahmea peli meiltä. Erityisesti ottelun alku oli meiltä heikko. Peli oli ajoittain karmean näköistä, mutta kuitenkin pystyttiin puristamaan voitto ottelusta, joka on tietysti tärkein asia tässä tilanteessa. Kova juttu jätkiltä, että pystyvät taistelemaan joukkueena ja hoitamaan elintärkeät pisteet kotiin, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpää on tyytyväinen vieraspeliviikonloppuun ja lähtee hyvillä mielillä kohti Seinäjokea.

- Huikea viikonloppu kaiken kaikkiaan! Täysipistepotti taskussa on mukava lähteä kotimatkalle, päättää Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina Seinäjoella. Seinäjokiset saavat kovan vastustajan Kotkasta, kun Titaanit saapuvat Seinäjoelle.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com