Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.02.2018
S-Kiekko osallistuu SeAMKin järjestämään Yrityspäivään keskiviikkona!

S-Kiekko osallistuu jo toista kertaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun järjestämään Yrityspäivään. Yrityspäivät järjestetään keskiviikkona klo 9-15 Seinäjoen ammattikorkeakoulun Frami F:n tiloissa. Viime vuodesta S-Kiekolle jäi hyvät kokemukset Yrityspäivästä ja koko tapahtumasta.

- Lupasin jo viime vuonna, että osallistumme myös seuraavana vuonna, jos Yrityspäivät järjestetään. Meille tapahtuma oli todella mieluisa ja toiminnastamme oltiin todella kiinnostuneita. Paljon hyviä keskusteluita opiskelijoiden, yritysten ja muiden tapahtumassa vierailleiden ihmisten kanssa. Nämä tapahtumat herättävät aina ajatuksia toimintamme kehittämisestä ja tuovat meitä lähemmäksi seuraajiamme, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki

S-Kiekon pelaajista iso osa on opiskellut tai opiskelee edelleen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Ammattikorkeakoulu ja opiskelijat ovat merkittävä osa S-Kiekon toimintaa.

- Opiskelijat ovat tärkeä meille sidosryhmä. Otteluissamme käy paljon opiskelijoita ja haluamme kehittää ottelutapahtumiamme entistä opiskelijaystävällisemmiksi. Joukkueessamme on paljon omia kasvatteja ja heidän kannaltaan on tärkeää, että Seinäjoki pystyy myös tarjoamaan monipuolisesti mahdollisuuksia opiskeluun. SeAMK tarjoaa oikean hyvän vaihtoehdon ja tämän ovat huomanneet myös muualta tulevat pelaajat, jatkaa Peltomäki.

Pelaajista paikalla ovat Lauri Haimakainen ja Janne Parkkali, jotka myös opiskelevat Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Tervetuloa tapaamaan pelaajia ja vierailemaan S-Kiekon ständille!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint