Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.02.2018
Panokset kovenevat – Titaanit lauantaina Seinäjoelle!

Taistelu viimeisistä playoff-paikoista jatkuu S-Kiekon osalta lauantaina, kun Kotkan Titaanit saapuvat Seinäjoelle. Alemman loppusarjan piikkipaikkaa pitää hallussaan HCIK, joka on kerännyt kauden aikana yhteensä 61 pistettä. Toisesta sijasta nähdään vielä tiukka taistelu, kun yhteensä neljä joukkuetta taistelee vielä toisesta sijasta. Riemu, S-Kiekko, AIK/Laser HT ja Titaanit mahtuvat vain yhden pisteen sisään, joten tulevan viikonlopun Titaanit-kamppailun merkitys on seinäjokisille valtaisa. Jokainen piste tai maaliero voivat lopulta ratkaista playoff-paikan, joten pistemenetyksiin ei tässä vaiheessa ole kenelläkään varaa.

Titaanit ovat pelanneet vakuuttavasti alemmassa loppusarjassa. Kotkalaiset ovat pelanneet alemmassa loppusarjassa viisi ottelua, joissa joukkue on menettänyt vain neljä pistettä. Titaanit kuitenkin matkustavat tappio niskassaan Seinäjoelle, kun AIK/Laser HT vei täyden pistepotin viime sunnuntaina Oulunsalossa. Kotkalaisten valmistautuminen viikonloppuun sai kovan kolauksen keskiviikkona. Joukkueen paras pistemies Petja Summanen, loukkaantui viime sunnuntaina ja joutuu olemaan ylävartalovamman vuoksi loppukauden sivussa. S-Kiekko ja Titaanit ovat kohdanneet tämän kauden aikana kahdesti. Molemmat joukkueet voittivat oman kotiottelunsa, joten viikonlopun ottelussa, on pelissä myös tämän kauden herruus keskinäisissä otteluissa.

S-Kiekon valmistautuminen ei ole myöskään sujunut ongelmitta. Joukkueessa on kiertänyt flunssa-aalto, joka on aiheuttanut poissaoloja harjoituksista. Varmuudella S-Kiekon kokoonpanosta ovat poissa Jaska Ojanperä ja Jukka Saikkonen. Ojanperä ja Saikkonen kärsivät loukkaantumisista ja heitä ei enää tällä kaudella kaukalossa nähdä. Lisäksi Tomi Poikonen on poissa lauantaina henkilökohtaisen syyn vuoksi.

- Äärimmäisen tärkeä ottelu meille. Molemmilla joukkueilla on paljon pelissä ja tullaan näkemään todellinen taistelu lauantaina kotihallissamme. Joukkue on valmis henkisesti ja fyysisesti. Lyödään kaikki peliin ja katsotaan, mitä taululla sen jälkeen lukee, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Arttu Ahonen (S-Kiekko): Ilmiliekeissä oleva laitahyökkääjä tulee aiheuttamaan ongelmia kotkalaisille myös lauantaina. Ahonen johtaa alemman loppusarjan maalipörssiä ja pistepörssissä miehen nimi löytyy sijalta kaksi. Viime viikonloppuna Ahonen painoi kahteen peliin tehot 5+1, joten kotkalaisten on huolehdittava siitä, että S-Kiekon #15 ei pääse maalipaikoille lauantaina.

Jere Marjamäki (S-Kiekko): 22-vuotias puolustaja huhkii isoilla minuuteilla S-Kiekon takalinjoilla. Marjamäki on tuttu nimi myös tilastopalvelussa, kun mies on pelannut alemmassa loppusarjassakin lähes piste per peli -tahdilla. Marjamäen ja koko S-Kiekon puolustukselta vaaditaan nappisuoritusta, jotta pisteet jäisivät Seinäjoelle.

Henry Karjalainen (Titaanit): 22-vuotias laitahyökkääjä johtaa koko alemman loppusarjan pistepörssiä. Karjalainen on nakuttanut viidessä ottelussa tehot 5+5=10. Summasen ollessa sivussa, Karjalaisella on isot saappaat täytettävänä ja lauantaina selviää, että pystyykö Karjalainen nousemaan ratkaisijan rooliin Seinäjoella.

Vikke Terho (Titaanit): 22-vuotias laitahyökkääjä siirtyi kesken kauden Haukoista Kotkaan. Peliesitykset ovat olleet tämän jälkeen vakuuttavia ja Terho on noussut alemmassa loppusarjassa kotkalaisten toiseksi parhaaksi pistemieheksi. Onnistumisia vaaditaan myös Terholta, jos kotkalaiset haluavat pisteiden kanssa poistua Seinäjoelta.

Ottelu alkaa Seinäjoen Jäähallissa kello 16. Ottelua on mahdollista seurata suorana myös Fanseat.comin kautta. Ottelun tarjoaa S-Kiekon pääyhteistyökumppani Seinäjoen Energia, joka jakaa lauantaina sadalle ensimmäiselle katsojalle tuubihuivin. Kannattaa siis saapua hallille ajoissa! Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon! Lauantaina tarvitaan kaikki apu myös katsomosta, jotta taistelu playoff-paikasta jatkuu!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com