Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


10.02.2018
Pisteet lähtivät Kotkaan

S-Kiekon viikon ainoa ottelu pelattiin lauantai-iltana Seinäjoella. Tärkeät pisteet olivat jaossa, kun playoff-paikkaa kärkkyvä Titaanit, saapui Seinäjoelle. Tiukka ottelu kääntyi lopulta vierasjoukkueelle, kun Titaanit voittivat ottelun numeroin 1-3.

Ottelun alusta lähtien oli selvää, että molemmat joukkueet ovat valmiita taistelemaan kolmesta pisteestä. Ottelun neljännellä minuutilla, S-Kiekolle tuomittiin kaksi jäähyä ja vierasjoukkueelle tarjottiin mahdollisuus maalintekoon ylivoimalla. Tämän tilanteen vierasjoukkue hyödynsi ja siirtyi ottelussa 0-1 johtoon, kun Arttu Räisänen laukoi kiekon kotijoukkueen maaliin. Kovasta yrityksestä huolimatta, ei lisämaaleja ensimmäinen erä tarjonnut.

Toiseen erään, S-Kiekko tuli hyvällä jalalla ja pystyi luomaan useita maalipaikkoja, mutta Titaanien maalilla pelannut Santeri Levänen oli toisessa erässä ohittamaton. Myös kotkalaisilla oli omat paikkansa, mutta myös Juho Niku seinäjokisten maalilla, piti maalinsa toisessa erässä puhtaana. Toinen erä ei maaleja tarjonnut, joten vierasjoukkueen 0-1 johdossa siirryttiin toiselle erätauolle.

S-Kiekko lisäsi vauhtia kolmanteen erään ja pyrki iskemään kavennusosuman. Lopulta kotijoukkueen työ palkittiin, kun Jere Marjamäki laukoi viivasta ottelun tasoihin. S-Kiekolle tarjoutui useita hyviä maalipaikkoja, mutta erinomaisesti kotkalaisten maalilla pelannut Levänen, oli mies paikallaan. Kun S-Kiekko ei onnistunut, vierasjoukkue kiitti ja siirtyi ottelussa 2-1 johtoon, kun Henry Karjalainen löi S-Kiekon maalin edestä, vierasjoukkueen toisen maalin. S-Kiekko pyrki vielä hakemaan kavennusta ilman maalivahtia, mutta tänään ei ollut seinäjokisten päivä. Vierasjoukkueen Jesse Hurme kaunisteli vielä tyhjään maaliin loppulukemat 1-3. Näin pisteet matkasivat Kotkaan ja vierasjoukkue poistui Seinäjoelta voitto taskussaan.

- Maalinteko oli tänään vaikeaa meille. Pelattiin yksi kauden parhaimmista peleistä ja taisteluilme oli huikea. Kiekot eivät vaan tänään pomppineet meille millään tavalla. Olen ylpeä koko joukkueesta ja kaikkemme varmasti lyötiin peliin tänään. Tällä kertaa se ei vain riittänyt voittoon asti. Pari peliä jäljellä ja vedetään täysillä tappiin asti, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko astelee kaukaloon seuraavan kerran ensi viikolla, kun seinäjokiset pelaavat alemman jatkosarjan viimeiset ottelunsa. Perjantaina seinäjokiset matkaavat Jyväskylään, jossa S-Kiekkoa isännöi Riemu. S-Kiekon viimeinen alkusarjan ottelu pelataan Seinäjoella, kun Haukat saapuvat sunnuntaina Seinäjoen Jäähalliin.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com