Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.02.2018
S-Kiekko matkustaa tänään Riemun vieraaksi!

Alemman loppusarjan viimeisen viikon ottelut käynnistyvät tänään, kun S-Kiekko matkustaa Jyväskylään. Jyväskylässä seinäjokiset kohtaavat hyvässä vedossa olevan Riemun.

Riemu majailee sarjataulukossa neljäntenä eli heti S-Kiekon yläpuolella. Piste-eroa joukkueilla on vain kaksi pistettä, joten etukäteen odotettavissa on kova taistelu pisteistä. Jyväskyläläiset taistelevat edelleen tiukasti playoff-paikasta, joten seinäjokisilla on mahdollisuus hankaloittaa Riemun tehtävää. Riemun kokoonpano koki vielä muutoksia siirtorajan kynnyksellä, kun hyökkääjä Johannes Sallila siirtyi Jyväskylästä Pyryn riveihin. S-Kiekko ja Riemu kohtasivat alkusarjassa kahdesti ja S-Kiekko pystyi molemmat ottelut kääntämään itselleen tiukan väännön jälkeen.

S-Kiekko lähtee paineettomassa tilassa viikonlopun otteluihin. Joukkueella on vielä mahdollisuus nousta viimeiselle playoff-paikalle, mutta se vaatisi muiden joukkueiden apua sekä S-Kiekolta täydellistä onnistumista kahdessa viimeisessä ottelussa. Seinäjokiset haluavat napata pisteet jälleen Riemulta ja pitää playoff-paikan vielä hengissä. Päävalmentaja Saarenpäällä on resepti valmiina illan kamppailuun.

- Teemana on pitää kaasu pohjassa loppuun asti ja voittaa jäljellä olevat ottelut. Varmasti saamme kovan vastuksen kovan panoksen omaavasta Riemusta. Me teemme omaa juttuamme ja painamme kaikki peliin. Ottelun jälkeen katsotaan, mihin se tänään riittää, kommentoi Saarenpää.

Ottelu Jyväskylässä alkaa kello 18.45 ja kamppailua on mahdollista seurata suorana fanseat.comin kautta. S-Kiekko pelaa alemman loppusarjan viimeisen ottelunsa sunnuntaina Seinäjoella, kun Haukat saapuvat vieraaksi Seinäjoen Jäähalliin.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com