Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.02.2018
Riemu parempi voittolaukauskilpailun jälkeen

S-Kiekko matkusti perjantaina Jyväskylään, jossa seinäjokiset kohtasivat alemman loppusarjan viimeisessä vierasottelussa Riemun. Varsin tapahtumarikas ottelu kääntyi lopulta voittolaukauskilpailun jälkeen Riemulle numeroin 7-6.

S-Kiekko aloitti ottelun hyvin ja siirtyi viidennellä minuutilla johtoon, kun Lauri Haimakaisen terävä rannelaukaus painui kotijoukkueen maaliin. Peli tasoittui Haimakaisen maalin jälkeen ja myös kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan. Palkinnon jyväskyläläiset saivat viisi minuuttia ennen erän loppua, kun Ari Närhi tasoitti tilanteeksi 1-1. Vain muutama minuutti myöhemmin, S-Kiekko siirtyi jälleen johtoon. Eemeli Pöytälaakso yllätti Riemu-vahti Henri Tikkasen pienestä kulmasta ja nosti jälleen seinäjokiset johtoon. Vierasjoukkueen johtoasemassa lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään Riemu vaihtoi maalivahtia ja maalilla luisteli Tuomas Särkijärvi. Molemmat joukkueet kuluttivat toisessa erässä jäähypenkkejä ja ylivoima-aikaa oli runsaasti tarjolla. Maalinteon aloitti Riemu, kun vain kaksi minuuttia oli keritty pelaamaan. Eero Kauppi viimeisteli ja toi jyväskyläläiset tasoihin. Seuraavasta maalista vastasi S-Kiekko, kun Eemeli Pöytälaakso napautti alivoimalla illan toisen maalinsa. Lisää kylmää vettä kaadettiin kotijoukkueen niskaan, kun Elias Märijärvi laukoi S-Kiekon jo 2-4 johtoon vain hieman yli minuutti Pöytälaakson illan toisen maalin jälkeen. Aivan erän lopussa, kotijoukkue pääsi kaventamaan, kun Jussi Vähämaan laukaus painui seinäjokisten maalin perukoille.

S-Kiekko joutui aloittamaan kolmannen erän alivoimaisena, kun Eemeli Alaselle tuomittiin pelirangaistus toisen erän lopussa. S-Kiekko kesti rangaistuksen ja heti tämän jälkeen iski. Tomi Poikonen viimeisteli läpiajon päätteeksi numeroiksi 3-5. Ottelun lopussa, kotijoukkue Riemu yritti rohkeasti kavennusta ilman maalivahtia. Tässä kotijoukkue onnistui, kun Mikko Hyvönen kavensi numeroiksi 4-5. Vain muutama minuutti tästä ja Riemu tuli tasoihin. Hermanni Salomaa laukoi viivasta ja kiekko painui S-Kiekon verkkoon. Riemu yritti voittomaalia vielä ilman maalivahtia, mutta epäonnistui yrityksessä. Lauri Haimakainen karkasi läpiajoon ja siirsi kiekon tyhjään Riemu-maaliin. Riemu tuli vielä tasoihin, kun ottelua oli kymmenen sekuntia jäljellä. Mikko Hyvösen laukaus kimposi pomppujen kautta vierasjoukkueen maaliin ja ottelun ratkaisu siirtyi jatkoajalle.

Jatkoaika ei tuottanut tulosta, vaikka S-Kiekolle tarjottiinkin mahdollisuus ratkaista ottelu ylivoimalla. Voittolaukauskilpailussa ainoan onnistumisen iski Riemun Niklas Huovila. Huovilan maalilla, Riemu voitti ottelun lopulta 7-6 ja nappasi kaksi pistettä seinäjokisilta.

- Ensimmäistä erää lukuun ottamatta pelattiin heikko peli tänään. Jäähyt sotkivat toista erää aika vahvasti. Huonoa ja halutonta puolustusta erityisesti ottelun lopussa. Kaiken kaikkiaan sekava ottelu ja se joukkue voitti, joka halusi enemmän. Varmasti koko joukkueen valmennusta myöten, pitää katsoa peiliin ja ottaa ryhtiliike sunnuntain kotiotteluun. Tiedän, että pystymme parempaan, mitä tänään esitimme. Yksi peli jäljellä ja voittoa lähdemme hakemaan, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko pelaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun alemman loppusarjan viimeisen ottelun Seinäjoella. Vastustaja saapuu Järvenpäästä, kun Haukat matkustavat Etelä-Pohjanmaalle. Ottelu alkaa Seinäjoen Jäähallissa kello 17.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com