Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.02.2018
S-Kiekko päättää kautensa sunnuntaina Seinäjoella!

S-Kiekon osalta kausi päättyy sunnuntaina. Playoff-paikka karkasi lopullisesti perjantaina, kun Riemu oli Jyväskylässä vahvempi voittolaukauskilpailun jälkeen. Alemman loppusarjan viimeinen ottelu pelataan Seinäjolla, kun Järvenpään Haukat saapuvat Seinäjoelle.

Haukkojen panos sunnuntain otteluun ratkeaa lauantaina. Haukat matkustavat lauantaina Muik Hockeyn vieraaksi Uusikaarlepyyhyn. Järvenpääläiset tarvitsevat pisteitä, koska karsintaviivan alapuolella, sijoitukset voivat vielä muuttua. Panoksena on kotietu karsintasarjaan, joten Haukat tarvitsevat onnistumisia ja erityisesti pisteitä. Karsintasarjaa lähtevät varmuudella pelaamaan KHT, Haukat, VG-62 ja Muik Hockey.

S-Kiekko lähtee sunnuntain otteluun täysin paineettomassa tilassa. Päävalmentaja Saarenpään mukaan, joukkue lähtee hakemaan voittoa ja hyvää päätöstä kauteen. Seinäjokisten joukkueesta, ovat poissa Petri Viitamäki ja Eemeli Alanen, joiden kymppitilit täyttyivät perjantaina. S-Kiekon kokoonpanossa nähdään muutoksia ja mahdollisesti seinäjokisten kokoonpanossa nähdään debytantteja.

Ottelu alkaa Seinäjoen Jäähallissa sunnuntaina kello 17. Ottelua on mahdollista seurata suorana fanseat.comin kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko viimeistä kertaa tällä kaudella kotivoittoon!

HUOM! Sunnuntain kotiottelu on viimeinen mahdollisuus käyttää jo hankitut yritysliput.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com