Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


22.02.2018
Terveisiä toimistolta osa 4

S-Kiekon edustusjoukkueen kausi päättyi viime sunnuntaina ja joukkue jäi niukasti ulos playoffeista. Tämä totta kai syö edelleen miestä, mutta enää tässä vaiheessa on turha jäädä murehtimaan kulutta kautta, vaan tarkastella kautta kokonaisuutena. Paljon on tehty muutoksia ja pyritty kehittämään toimintaa. Tässä olemme monella eri osa-alueella onnistuneet, mutta paljon vielä riittää tekemistä ja kehittämistä.

Erityisen tyytyväinen olen joukkueen pelaajiin ja heidän tekemäänsä työhön. Joukkueeseen saapui useita uusia pelaajia, jotka eivät olleet saaneet mahdollisuutta näyttää osaamistaan tai jostain syystä, siihen eivät aiemmin ole pystyneet. Omista A-junioreista nostettiin useampi pelaaja edustukseen ja tämä osoittautui onnistuneeksi valinnaksi. Tavoite on viedä eteenpäin pelaajia ja tarjota mahdollisuus motivoivan ympäristön ja laadukkaan valmennuksen avulla kehittymiseen. Joukkue on ymmärtänyt tavoitteen ja se on näkynyt positiivisesti myös kaukalossa. Useat pelaajat nousivat aivan uudelle tasolle kauden aikana ja tästä suuri kiitos kuuluu valmennukselle sekä taustaorganisaatiolle, joka mahdollistaa jokainen päivä pelaajille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Kumppanit ovat tärkeä osa S-Kiekon toimintaa. Useat kumppanimme ovat olleet vahvasti esillä toiminnassamme ja olemme onnistuneet syventämään yhteistyötä usean kumppanin kanssa. Kumppanit ovat olleet näkyvillä ottelutapahtumissamme ja pelaajat ovat osallistuneet useaan tapahtumaan kauden aikana. Edelleen kehitystyö jatkuu, mutta suunta on oikea. Tulevaisuudessa pyritään tarjoamaan entistä enemmän mahdollisuuksia kumppaneille ja rakentamaan kumppanien kanssa entistä monipuolisempaa yhteistyötä. S-Kiekko pyrkii olemaan kumppani, joka tarjoamaan erilaisia mahdollisuuksia ja rakentamaan yhteistä ajatusmallia yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olemme pyrkineet kehittämään yhteistyötä junioriorganisaation kanssa, ja olen todella tyytyväinen suuntaan, johon yhteistyö kehittyy. Paljon avointa keskustelua ja ideointia, jotta pystyisimme tarjoamaan yhdessä sidosryhmille enemmän. Edustusjoukkueen läsnäolo Ekavaihto -tapahtumassa ja muut yhteiset kampanjat, ovat keränneet paljon positiivista palautetta. Edustusjoukkueessa pelaa paljon omia kasvatteja ja koen todella tärkeänä, että tulevaisuudessa edustusjoukkue pystyy osallistumaan juniorien toimintaan ja tuomaan oman panoksensa juniorikiekkoon, esimerkiksi yhteistapahtumien kautta. Monet juniorit pitävät pelaajiamme esikuvina, joten edustusjoukkue on tärkeässä roolissa innostamisen, motivoinnin ja pelaamisen osalta. Seuraava yhteinen tapahtuma on sunnuntaina 8.4, kun Seinäjoen Jäähallissa järjestetään seuran yhteinen tryout -tapahtuma.

Kulunut kausi on osoittanut, että työnteko on ainoa ja oikea tapa kehittää seinäjokista edustuskiekkoilua. Paljon on käytetty työtunteja ja iso kiitos kuuluu siitä kaikille, jotka ovat toiminnassamme olleet mukana. Jotta joukkue pystyy harjoittelemaan ja pelaamaan, vaatii se monen vapaaehtoisen työpanosta. Tulevan kauden tavoite on painaa lisää kaasua jokaisella osa-alueella. Olosuhteet Atria-hallin peruskorjauksen ansiosta, muuttuvat merkittävästi paremmiksi ja se taas tuo uusia elementtejä toimintaamme. Uuden kauden valmistelu on aloitettu ja pyrimme tiedottamaan tulevista muutoksista kevään aikana. Ainakin ottelutapahtumaan tulee merkittäviä muutoksia, joilla pyritään muokkaamaan ottelutapahtumaa monelta osin viihdyttävämmäksi.

Olen haastatellut pelaajia kauden jälkeen ja tarkoituksena on kerätä heidän kokemuksiaan ja näkemyksiään kuluneesta kaudella. Moni pelaaja on ilmoittanut, että kaudesta jäi jotain hampaankoloon ja kausi päättyi liian aikaisin. Sama tunne on myös toimistolla. Kuluneella kaudella playoff-paikka oli lähellä, mutta lopulta niin kaukana. Kaudella 2018-2019 urheilullista menestystä ja playoff-paikkaa lähdetään entistä nälkäisempänä hakemaan!

Haluan kiittää kuluneesta kaudesta yhteistyökumppaneita, kannattajia, vapaaehtoisia ja joukkuetta! Tehdään yhdessä tulevasta kaudesta entistä parempi ja jatketaan työntekoa!

Henri Peltomäki
Toiminnanjohtaja
SeiHockey Oy


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com