Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.03.2018
Atria-halli sulkeutui sunnuntaina

Seinäjoen ensimmäinen jäähalli eli Atria-halli sulki ovensa sunnuntaina. Peruskorjaus siirtyy seuraavaan vaiheeseen ja halliremontti alkaa sosiaalipuolella sekä hallin sisäpuolella. S-Kiekossa on seurattu tiiviisti halliremontin edistymistä ja odotetaan jo lopputuloksen näkemistä.

- Paljon on käyty erilaisia keskusteluita halliremontista ja hienoa huomata, että Atria-hallin peruskorjaaminen on herättänyt mielenkiintoa. Monet ovat pohtineet tulevaa ja halliprojektin vaikutuksia seinäjokiseen jääurheiluun. Uuden kauden valmistelut on aloitettu hyvissä ajoin ja Atria-hallin peruskorjaus on tuonut oman lisämausteensa tulevaan kauteen, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Historia1

Atria-halli on tarjonnut paljon muistoja, kokemuksia sekä ollut merkittävässä roolissa S-Kiekon toiminnassa. Atria-hallin ensimmäinen ottelu pelattiin 5.10.1985, kun S-Kiekko kaatoi Vaasan Sportin Cumulus-turnauksen avauskamppailussa numeroin 3-2. Ensimmäisen maalin onnistui iskemään S-Kiekon Jarmo Mäki-Koivisto. Cumulus-turnauksen voitto karkasi kuitenkin Tampereelle, kun Koovee vei turnauksen nimiinsä. Tästä ottelusta on alkanut yli kolmenkymmenen vuoden kestänyt ajanjakso, jolloin Atria-halli on ollut kovassa käytössä.

Varsinaiset Atria-hallin avajaiset järjestettiin 16.10.1985. S-Kiekon järjestämissä avajaisissa, jäällä nähtiin melkoinen tapahtuma, jossa mukana olivat muun muassa juniorikiekkoilijat, taitoluistelijat sekä Suomen jäätanssihuiput Susanna Peltola ja Kim Jakobsson. Silloinen kaupunginjohtaja Matti Nuolivirta piti Atria-hallin avauspuheen ja sen jälkeen oli edessä tietysti ottelu. Ottelussa pelasi paljon eri lajien urheilijoita ja jäällä nähtiin lisäksi erilaisia kilpailuita. Jäällä nähtiin muun muassa maajoukkuepelaaja Matti ”Mölli” Keinonen, Maila-Jussien pelaajavalmentaja Jukka Peltoniemi, MM-painija Hannu Lahtinen sekä Seinäjoen Kiekko-Veljissä oppinsa saanut, myöhemmin jalkapallossa aina maajoukkuetehtäviin yltänyt Hannu Rajaniemi. Avajaiset päättyivät jäädiscoon, jossa musiikista vastasi Spiritus Fortis. Avajaisia oli seuraamassa peräti 800 henkilöä.

Historia2

Atria-halli on palvellut käyttäjiään kunnioitettavan ajan. Tulevan kevään ja kesän aikana, Atria-halli peruskorjataan ja syksyllä samalla paikalla seinäjokisia palvelee Jouppilanvuoren Jäähalli. S-Kiekon edustusjoukkueen on tarkoitus siirtyä Jouppilanvuoren Jäähalliin tulevaksi kaudeksi.

- Jouppilanvuoren Jäähalli tulee palvelemaan tarpeitamme paremmin. Erityisesti harjoitteluolosuhteet paranevat merkittävästi ja ottelutapahtumasta saadaan järjestettyä viihdyttävämpi kokemus asiakkaille. Nyt tehdään töitä sen eteen, että päästään aloittamaan uusi kausi uusissa olosuhteissa ja saadaan tulevasta urheilullisesti parempi kuin jo päättyneestä, jatkaa Peltomäki.

Historia6

Historia3

Historia5

 

Atria-halli merkitys S-Kiekon historiassa on valtava. Monet hienot tarinat ovat sieltä alkaneet ja toivottavasti Jouppilanvuoren Jäähallissa uusia tarinoita lähdetään kirjoittamaan. S-Kiekko haluaa kiittää Seinäjoen kaupunkia ja muita halliprojektin kanssa työskenteleviä olosuhteiden parantamisesta.

- Nyt on meidän vuoro toimia ja toivon, että S-Kiekko saa vahvan tuen seinäjokisilta. Viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että jääkiekko on seinäjokisille tärkeä asia ja nälkää riittää tässä kaupungissa. Suomen suosituimmassa lajissa menestyminen ei ole helppoa, mutta työn ja seinäjokisten tuen kautta, kaikki on mahdollista, päättää Peltomäki.

Historia8

Historia7

 

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com