Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.03.2018
Omat kasvatit jatkavat Seinäjoella!

S-Kiekon omat kasvatit Joona Putkonen ja Elias Märijärvi jatkavat tulevalla kaudella Seinäjoella. S-Kiekko on käyttänyt molempien hyökkääjien sopimuksissa olleet optiot. Molemmille pelaajille päättynyt kausi oli ensimmäinen S-Kiekon edustusjoukkueessa.

Putkonen debytoi Suomi-sarjassa kaudella 2016-2017 ja nousi edustusjoukkueeseen kaudeksi 2017-2018. 21-vuotias hyökkääjä iski debyyttikaudellaan 35 ottelussa tehot 1+9=10 ja vakiinnutti paikkansa S-Kiekon kokoonpanossa. Putkonen pelasi menneellä kaudella myös S-Kiekon A-junioreissa.

- Olen tyytyväinen viime kauteen ja mielelläni jatkan myös tulevalla kaudella S-Kiekossa. Ensi kauden tavoitteena on olla entistä parempi pelaaja ja parantaa päättyneen kauden suorituksia, kommentoi Putkonen.

Märijärvi palasi kaudeksi 2017-2018 Seinäjoelle Hämeenlinnasta. 18-vuotias laitahyökkääjä pelasi Suomi-sarjassa 23 ottelua, joissa hän tehtaili tehopisteet 3+3=6. Märijärvi pelasi menneellä kaudella myös S-Kiekon A- ja B-junioreissa sekä yhteistyöseura Kurikan Ryhdissä.

- Tämä kausi on ollut vaikea loukkaantumisten vuoksi ja nyt pitkästä aikaa pääsee valmistautumaan kauteen terveenä. Olen tyytyväinen, että pelit jatkuvat Seinäjoella, kertoo Märijärvi.

S-Kiekko on aloittanut joukkueen rakennuksen ja tulevan kauden joukkueen kokoonpanoa kartoitetetaan. 

- Neuvotteluja käydään koko ajan ja tarkoituksena on saada joukkue kasaan hyvissä ajoin. Kartoitamme vaihtoehtoja ja varmasti joitain muutoksia tulee tulevan kauden joukkueeseen. Putkonen ja Märijärvi ovat hyviä esimerkkejä pelaajista, joita pyrimme joukkueeseen löytämään, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

S-Kiekon sopimustilanne


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com