Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.03.2018
Atria-hallin peruskorjaus etenee – Halli valmistuu syyskuun aikana

Seinäjokinen jääurheilu kokee suuren muutoksen tulevana syksynä, kun Atria-halli peruskorjataan ja syksyllä Jouppilanvuoren jäähalli tarjoaa paremmat olosuhteet eri lajien harrastajille. Jouppilanvuoren jäähallin peruskorjauksen budjetti on 4,3 miljoonaa euroa ja rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2017.

1

© SRP-Saari Oy 2018

Peruskorjaus on siirtynyt siihen vaiheeseen, että hallista on osittain poistettu jo pressua ja uusien seinämateriaalien asennus on aloitettu. Hallin sisäpuolella kaukalo on poistettu ja katsomoon tehtäviä muutoksia on jo toteutettu.

- Jouppilanvuoren jäähallin rakentaminen edistyy kohtalaisen hyvin. Alkuperäiseen aikatauluun tulee hieman viivettä ja valmistuminen siirtyy syyskuulle näillä näkymin. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan lähempänä. Samoin kuin muidenkin jäähallien käyttöönotosta, kommentoi Seinäjoen liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila.

2

© SRP-Saari Oy 2018

Jouppilanvuoren jäähalli tulee tarjoamaan paremmat olosuhteet käyttäjille ja muutoksia tullaan tekemään myös avokaukalon päälle rakennettuun harjoitushalliin.

- Jääolosuhteet paranevat huomattavasti. Jäähallin suunnittelussa on lähdetty toteutuksesta ns. Mestis-tasoinen. Tarkoittaa mm. joustokaukaloa jäähalliin. Nyt saadaan tarvittavaa lisätilaa mm. pukutiloja lisää, oheisharjoittelutilaa, ravintolatilaa. Huoltorakennus saa uutta pintaa ja kunnon peruskorjauksen, joka toivottavasti näkyy heti taloon sisään tullessa. Ja tietenkin tuo kevytrakenteinen jäähalli, joka tuli avokaukalon tilalle harjoitushalliksi, on jo nyt osoittanut tarpeellisuutensa. Siihen rakennetaan nyt samalla pukutiloja, jatkaa Kotila.

3

© SRP-Saari Oy 2018

Syksyllä valmistuva Jouppilanvuoren jäähalli, avaa käyttäjille uusia mahdollisuuksia ja parantuvat olosuhteet tekevät hallista viihtyisämmän paikan harrastaa. Koko projekti avaa seinäjokisille jääurheiluseuroille mahdollisuuden kehittää entisestään seuratoimintaa ja tuoda uusia elementtejä seuratoimintaan.

- Toivon että S-Kiekko ja muut jäähallien käyttäjäseurat ja tahot ottavat vihdoin odotetun jäähallin avoimin mielin vastaan. Tämä muutos lisää toivottavasti seuratoiminnassa entistä enemmän aktiivisuutta ja intoa.

4

© SRP-Saari Oy 2018

S-Kiekko on aloittanut valmistelut Jouppilanvuoren jäähalliin siirtymiseen.

- Paljon on tehty valmistelevaa työtä ja pyritään saamaan kaikki suunnitelmat mahdollisimman pitkälle, jotta olemme valmiina, kun Jouppilanvuoren jäähalli on valmistuu. Erityisesti ottelutapahtumat ovat sellainen osa-alue, jota pyritään kehittämään ja tarjoamaan katsojille viihdyttävämpi ottelutapahtuma. Muutoksia tulee varmasti ja niistä on tiedoitettu ja tullaan tiedoittamaan lisää myöhemmin, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com