Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.04.2018
Saikkonen haluaa parantaa – ”En ole tyytyväinen päättyneeseen kauteen”

S-Kiekko aloittaa vapun jälkeen harjoittelun, mutta kaikki pelaajat eivät ole päättyneen kauden loukkaantumisista vielä toipuneet. Kiekkokoulusta asti S-Kiekossa pelannut Jukka Saikkonen joutuu vielä hetken olemaan toipilaana. 

- Meidän perheessä jääkiekko on ollut aina isossa roolissa. ”Pena” (vaari Pentti Huotari) vei meidät (isoveli Mikko Saikkonen) pienestä pitäen luistelemaan ja sitä kautta päädyttiin S-Kiekon kiekkokouluun. Siitä lähtien S-Kiekko on ollut osa elämääni ja tulee myös jatkossa sitä olemaan, kertoo ainakin S-Kiekkoa kauteen 2019-20 edustava Jukka Saikkonen.

Jalasjärveltä kotoisin oleva laitahyökkääjä kokee, että valmennus hänen uransa aikana on S-Kiekossa ollut hyvää. Erityisesti hän pitää tärkeänä, että S-Kiekossa on päässyt pelaamaan paljon eri tasoisia otteluita. S-Kiekon edustusjoukkue on ollut aina Saikkoselle yksi iso tavoite.

- Kävin pienenä usein katsomassa edustusjoukkueen otteluita ja peleistä jäi paljon hyviä muistoja. Smuran Mikkoa seurasin nuorena, koska hän oli siihen aikaan viihdyttävä pelaaja. Pyry Salmela oli myös pelaaja, jonka tekemisiä seurasin kaukalossa. Perheen kanssa peleissä käytiin aktiivisesti, jatkaa Saikkonen.

Edustusjoukkueessa 20-vuotias laitahyökkääjä debytoi päättyneellä kaudella. Kausi oli Saikkoselle vaikea, koska vähentynyt peliaika ja paha loukkaantuminen loppukaudesta, tekivät nuoren laitahyökkääjän kaudesta erilaisen. Saikkonen pitää Suomi-sarjaa kovempana, mitä yleisesti luullaan.

- Tämä kausi ei mennyt omien odotusten mukaisesti. Pelihaluja olisi ollut todella paljon, mutta paha loukkaantuminen päätti kauden liian aikaisin. Henkisesti loukkaantuminen oli kova paikka, mutta uskon olevani henkisesti kovempi tulevalla kaudella. Ensi kaudella tavoite on vakiinnuttaa rooli kokoonpanossa ja tehdä myös tulosta. Räjähtävyys on vahvuuteni ja tulevalla kaudella vastustajilla on kiire kanssani, lupaa Saikkonen.

Saikkonen uskoo, että S-Kiekon nuori joukkue tulee yllättämään kaikki ensi kaudella. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja useat pelaajat ovat ottaneet isoja askeleita päättyneen kauden aikana. Yhtenäisyys on hänen mielestä joukkueen ehdoton vahvuus.

- Paljon jäi hampaan koloon päättyneestä kaudesta, koska playoff-paikka karkasi aivan lopussa. Hävittiin aivan sarjan lopussa ”isot pelit” ja uskon, että tulevalla kaudella joukkue tietää, mitä isojen pelien kääntäminen voitoksi vaatii. Ensi kaudella pitää olla valmiimpi alusta lähtien tekemään töitä, jotta pisteitä saadaan hankittua enemmän kuin päättyneellä kaudella, kertoo Saikkonen.

Atria-halli on S-Kiekon kasvatin uralla ollut tärkeässä roolissa, koska hän aloitti harrastamisen juuri Atria-hallissa. Hän odottaa innolla peruskorjauksen valmistumista ja pääsemistä parempiin olosuhteisiin. Saikkosen mukaan, paremmat olosuhteet ovat tulevat tulevaisuudessa vaikuttamaan S-Kiekon toimintaan todella positiivisesti.

- Myös pelaajat seuraavat hallin valmistumista tarkasti ja odottavat parempiin olosuhteisiin siirtymistä. Erityisesti pelaajille ja muille käyttäjille, hallielämä on iso osa arkea. Pelaajiin ja joukkueeseen vaikuttaa paljon kannattajien tuki ja yleinen tunnelma, joten toivottavasti tulevalla kaudella kannattajat löytävät tiensä hallille kannustamaan ”oman kylän poikia”, päättää Saikkonen.

Kausari

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com