Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.05.2018
Varakapteenille jatkosopimus!

S-Kiekko on solminut päättyneellä kaudella kapteenistoon kuuluneen Tomi Poikosen kanssa jatkosopimuksen. Poikosen sopimus on yksivuotinen ja sopimus sisältää lisäksi option myös kaudesta 2019-20.

25-vuotias Karstulan Kivan kasvatti on edustanut seinäjokisia kaudesta 2014-15 lähtien. Päättyneellä kaudella ”Poju” pelasi Suomi-sarjassa yhteensä 37 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 11+9=20. Lisäksi Poikonen pelasi Suomen Cupissa neljä ottelua ja takoi näissä otteluissa tehopisteet 2+3=5.

- Erittäin odottavaisilla fiiliksillä jatketaan S-Kiekossa. Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon. Halu menestyä on ensi kaudella kova ja tällä joukkueella siihen on mahdollisuus. Seinäjoki tulee olemaan ensi kaudella ikävä paikka vierasjoukkueille pelata, kommentoi Poikonen.

- Poikosen merkitys joukkueelle on valtava ja todella hienoa, että ”Poju” halusi jatkaa Seinäjoella. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka antaa kaikkensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tulevalla kaudella kannattaa ottaa Poikonen erityisesti seurantaan, kertoo SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

S-Kiekon sopimustilanne

Tue


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com