Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.05.2018
Varakapteenille jatkosopimus!

S-Kiekko on solminut päättyneellä kaudella kapteenistoon kuuluneen Tomi Poikosen kanssa jatkosopimuksen. Poikosen sopimus on yksivuotinen ja sopimus sisältää lisäksi option myös kaudesta 2019-20.

25-vuotias Karstulan Kivan kasvatti on edustanut seinäjokisia kaudesta 2014-15 lähtien. Päättyneellä kaudella ”Poju” pelasi Suomi-sarjassa yhteensä 37 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 11+9=20. Lisäksi Poikonen pelasi Suomen Cupissa neljä ottelua ja takoi näissä otteluissa tehopisteet 2+3=5.

- Erittäin odottavaisilla fiiliksillä jatketaan S-Kiekossa. Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon. Halu menestyä on ensi kaudella kova ja tällä joukkueella siihen on mahdollisuus. Seinäjoki tulee olemaan ensi kaudella ikävä paikka vierasjoukkueille pelata, kommentoi Poikonen.

- Poikosen merkitys joukkueelle on valtava ja todella hienoa, että ”Poju” halusi jatkaa Seinäjoella. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka antaa kaikkensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tulevalla kaudella kannattaa ottaa Poikonen erityisesti seurantaan, kertoo SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

S-Kiekon sopimustilanne

Tue


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint