Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.05.2018
Peltola jatkaa S-Kiekossa!

S-Kiekko ja S-Kiekon oma kasvatti Niklas Peltola ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

22-vuotias laitahyökkääjä esiintyi ensimmäisen kerran edustusjoukkueen väreissä kaudella 2015-16 ja siitä lähtien ”Nikke” on ollut tuttu näky seinäjokisten kokoonpanossa. Päättyneellä kaudella Peltola pelasi 38 ottelua, joissa Peltola nakutti tehot 7+16=23. Lisäksi Peltola pelasi kolme ottelua S-Kiekon A-junioreissa ja näissä otteluissa tehopisteitä syntyi 2+5=7. Suomen Cupissa Peltola pelasi kaksi ottelua, joissa hän onnistui keräämään tehopisteet 0+2=2.

- Viime kausi ei mennyt omien odotuksien mukaan, vaikka onnistumisiakin oli muutamia. Olen asettanut itselleni kovat tavoitteet tulevaksi kaudeksi ja kehitystä henkisellä ja fyysisellä puolella pitää tapahtua. Minulla on todella hyvät fiilikset tulevasta kaudesta ja pitkästä aikaa on mukava aloittaa harjoitteleminen jo kesällä, kommentoi Niklas Peltola.

-  Peltola on kuulunut jo vuosia nuoresta iästään huolimatta joukkueen runkopelaajiin. Uskon, että hänen todellista potentiaaliaan ei ole vielä nähty ja onnistuessaan ”Nikke” pystyy olemaan yksi Suomi-sarjan parhaista pelaajista, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

S-Kiekon sopimustilanne

Tue


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint