Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.05.2018
Saarenpää jatkaa päävalmentajana!

S-Kiekkoa viime kaudella luotsannut Janne Saarenpää jatkaa S-Kiekon päävalmentajana. Saarenpään sopimus on yksivuotinen.

Päättynyt kausi oli Saarenpäälle ensimmäinen S-Kiekon peräsimessä. S-Kiekko taisteli aivan viimeisiin otteluihin asti paikasta playoffeihin, mutta tippui viimeisten kierrosten tappioiden vuoksi ulos jatkopeleistä. Lisäksi S-Kiekko eteni Suomen Cupissa aina puolivälierissä asti, joissa Espoo United oli vahvempi kotiluolassaan ja tiputti seinäjokiset ulos päättyneellä kaudella palanneesta Suomen Cupista.

Saarenpää toimii edustusjoukkueen päävalmentajana, mutta osallistuu myös S-Kiekko Juniorit ry:n valmennustyöhön A-Nuorten mentoroinnin ja akatemiatoiminnan kautta. Lisäksi Saarenpää on mukana yhteistyöseura-aktiviteeteissa.

Saarenpäällä on selkeä suunnitelma tulevalle kaudelle ja tulevan kauden valmistelut ovat käynnistetty.

- Hieno luottamuksen osoitus seurajohdon suunnasta, että halua löytyi jatkon suhteen ja tästä olen luonnollisesti otettu. Löydettiin menneellä kaudella vahvasti oma identiteetti ja arvot joukkueena, ja näiden äijien kanssa on allekirjoittaneelle etuoikeus jatkaa hommia myös tulevalla kaudella. Meillä iso osa rungosta jatkaa, joten tästä on hyvä rakentaa kokonaisuutta eteenpäin. Harjoittelu yhdessä A-Nuorten kanssa pyörähti käyntiin tuossa parisen viikkoa sitten ja tulevan kauden joukkueen rakennus on kiivaimmillaan.Varmasti joka jätkä itseni mukaan lukien odottavat innolla, että päästään taas jäille ja taistelemaan pisteistä uusitussa kotihallissamme, kommentoi Janne Saarenpää.

paavalmentaja_janne_saarenpaa

 Janne Saarenpää


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com