Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.05.2018
Oma kasvatti palaa kotiin!

S-Kiekon oma kasvatti Johannes Pinta siirtyy Vaasan Sportin A-Nuorista S-Kiekkoon. Pinnan sopimus on yksivuotinen.

Pinta siirtyi kaudeksi 2013-14 S-Kiekon B-junioreista Vaasaan, ja on siitä lähtien pelannut Vaasan Sportin junioreissa. Päättyneellä kaudella Pinta pelasi 13 ottelua Nuorten SM-liigassa ja iski tehopisteet 3+5=8. Yhteensä Pinnalla on takanaan 125 ottelua Nuorten SM-liigaa.

- Tietysti hienoa palata Seinäjoelle ja innolla odotan tulevaa kautta. Tunnen paljon pelaajia jo entuudestaan. Tulevalla kaudella meillä on vauhdikas ja nuori joukkue. Sen voin luvata, että katsomossa ei tulevalla kaudella tule tylsää, kommentoi Johannes Pinta.

- Johannes on sellainen pelaajatyyppi niin jäällä kuin jään ulkopuolella, joka sopii S-Kiekon arvoihin ja identiteettiin hienosti. Meillä oli tarve saada leveyttä hyökkäysosastolle ja Pinta tuo varmasti laatua ja tehokkuutta hyökkäykseen. Lisäksi hän on Seinäjoen omia poikia, ja on hienoa nähdä nuoren miehen palaavan S-Kiekkoon. Kannattaa seurata nuoren miehen otteita tulevalla kaudella. Toivotaan, että hän ja tietysti koko joukkue saavat vahvan startin kauteen heti alusta pitäen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint