Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.06.2018
S-Kiekko Retrot etsivät pelaajia!

S-Kiekko Juniorit ry:n alla pelaava S-Kiekko Retrot etsii pelaajia tulevan kauden joukkueeseensa. S-Kiekko Retrot pelaavat tulevalla kaudella Keskimaan III-divisioonassa.

S-Kiekko Retrot perustettiin kaudelle 2017-2018. Joukkue koostuu pelaajista, jotka haluavat pelata jääkiekkoa harrastusmielessä. Joukkueessa on useita S-Kiekon toiminnassa olevia henkilöitä, mutta myös paljon muita harrastajia.

- S-Kiekko Retrot on joukkue, jossa pelataan hyvällä huumorilla hyvässä porukassa. Ensi kauden joukkuetta kootaan tässä vaiheessa kesää ja toivottavasti tulevalle kaudelle saadaan lisää pelimiehiä, jotka eivät halua enää niin vakavissaan jääkiekkoa halua harrastaa, kertoo S-Kiekko Retrojen joukkuejohtaja ja maalivahti Jere Keihänen.

- Tämä ei ole oikea väylä edustusjoukkueeseen, mutta hyvä ja rento meininki meidän porukasta löytyy. Toimintaa on myös kaukalon ulkopuolella, kun esimerkiksi käymme katsomassa edustuksen pelejä ja totta kai pidetään myös saunailtoja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme, jatkaa Keihänen.

Jos pelaaminen S-Kiekko Retroissa kiinnostaa, ota yhteyttä!

Joukkuejohtaja
Jere Keihänen
040 573 7991
skiekkoretrot@gmail.com
Joukkuejohtaja
Jaakko Viitamäki
045 111 2078
skiekkoretrot@gmail.com
 
 
Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint