Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.06.2018
S-Kiekko vahvistaa puolustusta tutulla miehellä!

S-Kiekko saa kovan luokan vahvistuksen puolustukseen, kun 23-vuotias puolustaja Janne Pirttimäki solmi yksivuotisen pelaajasopimuksen S-Kiekon kanssa.

Kurikan Ryhdin -kasvatti edusti päättyneellä kaudella Mestis-joukkue IPK:ta. Täysin tuntematon nimi Pirttimäki ei ole seinäjokiselle kiekkokansalle. Pirttimäki pelasi päättyneellä kaudella myös lainalla S-Kiekossa ja kaudella 2012-13, kurikkalaislähtöinen puolustaja pelasi S-Kiekon B-junioreissa. Suomi-sarjassa nuori puolustaja pelasi 22 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 0+5=5. 

- Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta. Haluan pysyä terveenä ja treenata laadukkaasti. Tavoitteenani on sitä kautta pelata hyvä kausi ja auttaa joukkuetta voittamaan. Meillä on hyvä joukkue kasassa ja S-Kiekko on tulevalla kaudella vaikea vastustaja jokaiselle Suomi-sarjan joukkueelle. Pyrin pitämään huolen siitä, että S-Kiekon maalille ei ole vastustajalla asiaa. Rohkeasti vain katsomaan, kun nälkäinen S-Kiekko aloittaa taistelun Jouppilanvuoren jäähallissa, toteaa Janne Pirttimäki.

- Erittäin tärkeä sopimus meille. ”Pirtti” omaa potentiaalin isoon rooliin tulevan kauden joukkueessa. Viime kaudella saatiin kaveri tänne lainalle ja nähtiin, että kaveri osaa pelata. Tärkeää on myös se, että Janne sopeutui joukkueeseen sekä joukkueen arvoihin. Niin jäällä kuin jään ulkopuolella, kommentoi S-Kiekon päävalmentajana jatkava Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com