Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.06.2018
Antti Makkonen S-Kiekkoon!

S-Kiekko ja maalivahti Antti Makkonen ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Kiteen Jääsusien -kasvatti siirtyy Seinäjoelle Jokipoikien organisaatiossa. Päättyneellä kaudella Makkonen pelasi Jokipoikien A-Nuorissa 15 ottelua torjuntaprosentilla 91,6. Lisäksi 21-vuotias maalivahti pelasi Mestistä yhden ottelun verran Joensuussa.

- Olen todella iloinen, että sain sopimuksen S-Kiekkoon. Olen todella paljon kuullut hyvää S-Kiekosta ja koko organisaatiosta. Odotan innolla tulevaa kautta. Omana tavoitteena on päästä nopeasti sisään Suomi-sarjaan ja napata tietysti voittoja, kertoo Makkonen.

- Opiskelen pelaamisen ohella ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu tuntui hyvältä vaihtoehdolta opiskeluiden ja pelaamisen yhteensovittamiseen. Olen kuullut paljon hyvää ammattikorkeakoulusta ja hienoa, että kaikki asiat sujuivat helposti, jatkaa myös opiskelunsa Seinäjoelle siirtävä Makkonen.

- Saatiin Antista todella hyvät suositukset ja tryouteilla saimme myös kaverista hyvät näytöt. Antti pystyy tuomaan laatua ja leveyttä meidän maalivahtiosastolle. Uskomme, että hän on valmis ottamaan torjuntavastuuta kiitettävästi tulevalla kaudella. Olemme todella tyytyväisiä, että saatiin kaveri meille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Viime kaudella S-Kiekkoa edustanut maalivahti Edvin Backlund ei jatka S-Kiekossa. S-Kiekko kiittää ”Ediä” ajasta S-Kiekossa ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com