Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.08.2018
S-Kiekko suuntaa lauantaina Pietarsaareen

S-Kiekko matkaa tulevana lauantaina Pietarsaareen, jossa seinäjokiset kohtaavat harjoitusturnauksessa Jeppiksen ja IFK Lepplaxin. Molemmat vastustajajoukkueet pelaavat tulevalla kaudella Keskimaan II-divisioonassa. Pietarsaareen S-Kiekko lähtee selvin tavoittein.

- Viikonloppuna otetaan kaikki pelaajat mukaan, jotka vain kykenevät lähtemään. Emme lähde läpsyttelemään, vaan pelaamaan täysillä omaa peliämme omilla arvoillamme. Harjoitukset ovat menneet kohtalaisen hyvin ja tavoitteena on saada harjoitellut asiat näkymään myös peleissä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpää korostaa harjoituspelien tärkeyttä ja haluaa joukkueen olevan valmiina, kun Suomen Cup ja Suomi-sarja alkavat.

- Meidän tehtävä on kehittää omaa peliämme Suomen Cupia ja sarjan alkua varten ja meillä ei ole varaa hukata ainuttakaan mahdollisuutta sen eteen, jatkaa Saarenpää.

Saarenpää tietää molempien vastustajien vaarallisuuden ja uskoo lauantain tarjoavan kaksi kovaa ottelua Pietarsaareen matkustavalle S-Kiekolle. Esimerkiksi Jeppis kaatoi harjoitusottelussa tulevalla kaudella Suomi-sarjassa pelaavan Muik Hockeyn lukemin 4-1.

- Jeppis on kasannut tulevalle kaudelle kovan joukkueen ja heillä on laadukas valmennus. IFK Lepplax on hieman tuntemattomampi, mutta varmasti saamme kovan vastuksen molemmissa peleissä meidän nuorelle joukkueelle. Ja sitä me tässä haemmekin, päättää Saarenpää.

S-Kiekon ottelut lauantaina
klo 11.15 Jeppis – S-Kiekko
klo 16.15 IFK Lepplax – S-Kiekko


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com