Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.08.2018
S-Kiekko jäi ilman voittoja Pietarsaaressa

S-Kiekon matka Pietarsaaren turnaukseen ei tuonut seinäjokisille toivottua tulosta. S-Kiekko jäi ilman voittoja Jeppistä ja IFK Lepplaxia vastaan. Ensimmäinen ottelu päättyi Jeppistä vastaan tasapeliin, kun tulostaulu näytti loppulukemia 6-6. Toisessa ottelussa IFK Lepplax oli vahvempi numeroin 4-2. S-Kiekon leirissä lauantain tuloksiin ei oltu tyytyväisiä, vaikka lauantain tavoitteet täyttyivätkin osittain.

- Päästiin pelaamaan kaksi hyvää harjoituspeliä isolla jäällä. Kokeiltiin uusia pelaajia laajalla kokoonpanolla. Saimme paljon tärkeää informaatiota pelaajista ja joukkueesta, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpään mukaan paljon on vielä parannettavaa, mutta näkee viikonlopun hyödyt Suomen Cupiin ja Suomi-sarjaan valmistautumisessa.

- Ei varmasti oltu parhaimmillamme, mutta kokonaisuudessa hieno viikonloppu joukkueelle. Päästiin yöpymään ja ryhmäytymään yhdessä. Iso kiitos Jeppikselle turnausjärjestelyistä, jotka olivat hoidettu hienosti, jatkaa Saarenpää.

S-Kiekko esiintyy ensimmäistä kertaa kotikaukalossaan tulevana lauantaina, kun D-Kiekko Jyväskylästä saapuu Seinäjoelle. D-Kiekko vei nimiinsä kauden ensimmäisen harjoituspelin Jyväskylässä, joten tulevana lauantaina S-Kiekolla on mahdollisuus antaa samalla mitalla takaisin jyväskyläläisille. Päävalmentaja Saarenpään mukaan, myös lauantaina kokoonpanoon tulee muutoksia.

- Ensi viikolla on sitten todellinen testi lähempänä sillä kokoonpanolla, millä kausi tullaan aloittamaan, lupaa Saarenpää.

Harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina Seinäjoen jäähallissa ja ottelu alkaa kello 18.15. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint