Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


24.08.2018
S-Kiekko iskee D-Kiekon kimppuun lauantaina

S-Kiekko nähdään vihdoin kotikaukalossa lauantaina, kun rakas kilpakumppani D-Kiekko saapuu testaamaan seinäjokisten päivän kuntoa harjoitusottelussa.

S-Kiekko ja D-Kiekko ottivat yhteen heti elokuun alussa pelatussa harjoitusottelussa Jyväskylässä. D-Kiekko oli seinäjokisille tyly isäntä ja vei otteluun nimiinsä lukemin 8-1. Tästä ärsytettynä S-Kiekko lähtee kotikaukalossaan hakemaan voittoa lauantaina Seinäjoen jäähallissa.

D-Kiekon kokoonpano on muuttunut merkittävästi päättyneestä kaudesta. Joukkueeseen on liittynyt paljon uusia pelaajia, joista nimekkäimpinä jo viime kaudella lainasopimuksella D-Kiekkoa edustanut Joni Kallio sekä JHT:ssa kovaa jälkeä viimeisempien vuosien aikana tehnyt Teemu Siironen. Tämän lisäksi D-Kiekko on haalinut alueeltaan useita pelaajia A-Nuorten joukkueista, joten S-Kiekko joutuu kovan työn eteen lauantaina.

- Viikonlopun ottelu tulee meille tärkeään paikkaan. Vastustaja on laadukas Suomi-sarjan joukkue ja se palvelee meitä entistä enemmän. Olemme kokeilleet ja pelanneet laajalla kokoonpanolla tähän asti, mutta tälle viikolle tiivistimme kokoonpanoa. Nyt päästään mittaamaan omaa todellista tasoa ja odotan erittäin työteliästä ja aktiivista pelaamista joukkueelta, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Joni Kallio (D-Kiekko): Viime kaudella Kallio vaihtoi pelipaitaa useaan otteeseen. 25-vuotias puolustaja pelasi Mestistä Ketterän ja Hermeksen paidassa, mutta myös Suomi-sarja tuli miehelle tutuksi. Suomi-sarjassa Kallio edusti Titaaneita, D-Kiekkoa ja Pyryä. Kokenut puolustaja johtaa jyväskyläläisten puolustusta ja hänen onnistumisensa voi nostaa D-Kiekkoa ylemmäs sarjataulukossa.

Niklas Peltola (S-Kiekko): Harjoituspeleissä osaamistaan väläytellyt S-Kiekon oma kasvatti kannattaa ottaa seurantaan lauantaina. Isokokoinen ja nopea laitahyökkääjä pystyy pitämään kiekkoa ja aiheuttamaan ongelmia jyväskyläläisille lauantaina.

Harjoitusottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 18.15. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon kauden ensimmäisessä kotiottelussa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com