Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


25.08.2018
S-Kiekko vahvistaa hyökkäystään Tuomas Lehtisellä

S-Kiekko ja hyökkääjä Tuomas Lehtinen ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

24-vuotias SaiPa-kasvatti siirtyy Seinäjoelle pääkaupunkiseudulta. Lehtinen pelasi päättyneellä kaudella Suomi-sarjaa Haukoissa sekä II-divisioonaa KJT:ssa. Haukkojen paidassa Lehtinen pelasi kahdeksan ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 0+1=1. KJT:ssa hyökkääjä pelasi 18 ottelua ja iski tehopisteet 2+7=9.

- Hyvillä fiiliksillä tulen Seinäjoelle pelaamaan. Tavoitteenani on antaa joukkueelle kaikkeni ja samalla totta kai nauttia jääkiekosta. Tunnen Jannen (päävalmentaja Saarenpää) entuudestaan ja tiedän, että Seinäjoella meillä on mahdollisuus taistella Suomi-sarjassa menestyksestä, pohtii Lehtinen.

- Tuomas tuo meille hieman pelivaraa sentteriosastollemme. Viime kaudesta opittuna haluamme sinne vähintään yhden pelaajan lisää poissaolojen ja loukkaantumisen vuoksi. Tuomas on kahden suunnan sentteri, joka osaa pelata tilanteessa kuin tilanteessa. Tuomas on erittäin intohimoinen jääkiekkoilija ja saatiin hyvä pelaaja meille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne

Tuomas Lehtinen ja S-Kiekko nähdään tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella Seinäjoella, kun D-Kiekko saapuu vieraaksi harjoitusotteluun. Ottelu pelataan Seinäjoen jäähallissa kello 18.15 alkaen. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com