Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


25.08.2018
S-Kiekko nappasi maukkaan voiton D-Kiekosta!

S-Kiekon kauden ensimmäinen kotipeli pelattiin lauantaina, kun D-Kiekko Jyväskylästä saapui Seinäjoelle. Harjoitusottelu päättyi kotijoukkueen voitonjuhliin, kun S-Kiekko kaatoi jyväskyläläiset lopulta lukemin 3-2.

S-Kiekko aloitti ottelun terävästi ja pystyi painamaan peliä vierasjoukkueen kenttäpäätyyn. Ensimmäisessä erässä D-Kiekon maalivahti Riku-Petteri Luoma joutui venymään parhaimpaansa, jotta seinäjokiset eivät päässeet avaamaan maalitiliään. Myös D-Kiekko pääsi paremmin peliin mukaan ensimmäisen erän edetessä, mutta maalinteko oli molemmille joukkueille ensimmäisessä erässä vaikeaa paikoista huolimatta, joten ensimmäistä erätaukoa lähdettiin viettämään tilanteessa 0-0.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. S-Kiekko meni ottelussa ensimmäisen kerran johtoon toisen erän kuudennella minuutilla, kun Ville Kiviniemi onnistui maalinteossa. Muutama minuutti myöhemmin, vierasjoukkue D-Kiekko tuli tasoihin, kun Anton Virtanen viimeisteli jyväskyläläisten ensimmäisen maalin. Enempää maaleja toinen erä ei tarjonnut paikoista huolimatta, joten tasatilanteessa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Viimeinen erä tarjosi yhteensä kolme maalia. Maalinteon aloitti vierasjoukkue, kun Valtteri Tiainen napautti kiekon ohi S-Kiekon maalia vartioineen Antti Makkosen, ja siirsi D-Kiekon ottelussa ensimmäistä kertaa johtoasemaan. S-Kiekko ei kuitenkaan Tiaisen maalista lannistunut, vaan tuli tasoihin neljä minuuttia myöhemmin. Ville Kiviniemen maalille toimittama kiekko lipui maaliin ja Kiviniemen illan toisella maalilla S-Kiekko tasoitti numeroiksi 2-2. Vain hetki edellisestä, ja kiekko oli uudestaan jyväskyläläisten maalissa. S-Kiekon hyökkääjä Eppu Oksaselle tarjoutui paikka, josta Kotkan Titaaneiden kasvatti ei erehtynyt ja nosti kiekon kattoon. D-Kiekko yritti lopussa vielä kavennusta, mutta S-Kiekko ja erinomaisesti kotijoukkueen maalilla pelannut Antti Makkonen kestivät. Näin harjoitusottelu päättyi numeroihin 3-2 ja seinäjokiset pääsevät jatkamaan kauteen valmistautumista D-Kiekon päänahka taskussaan.

- Tänään pelattiin kaiken kaikkiaan hyvä ottelu ja päästiin jo lähelle sitä tasoa, millä meidän pitää ollakin. Hallittiin peliä enemmän ja vähemmän koko ottelu. Pieniä huolimattomuus- ja pelivalintavirheitä tuli etenkin avauspelaamisessa ja hyökkäyspään pelissä. Isoin asia meille oli tänään kuitenkin peli-ilme ja rohkeus pelata. Saatiin meidän arvoja näkyviin. Tehtiin kovasti töitä ja pyrittiin hyökkäämään suoraviivaisesti. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen tekemiseen tänään ja tästä on hyvä jatkaa kohti Suomen Cupia, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

Suomen Cupin vaihe kaksi arvotaan tulevalla viikolla ja S-Kiekon Suomen Cupin vastustajasta ja aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com