Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.08.2018
Luostarinen S-Kiekon puolustukseen!

S-Kiekko saa lisää vahvistusta puolustukseen Iisalmesta, kun Santeri Luostarinen siirtyy S-Kiekon riveihin yksivuotisella sopimuksella.

20-vuotias KalPa-kasvatti pelasi päättyneellä kaudella IPK:n A-Nuorissa Nuorten Mestistä sekä Nuorten Suomi-sarjaa. Nuorten Mestiksessä Luostariselle kertyi otteluita 23 kappaletta, joissa syntyi tehopisteet 3+5=8. Nuorten Suomi-sarjassa nuori puolustaja pelasi kahdeksan ottelua, joissa hän iski tehopisteet 0+6=6.

- Mukava tulla Seinäjoelle ja hienoa päästä heti mukaan tapahtumiin. Joukkue vaikuttaa hyvältä ja kaikki ovat valmiita tekemään töitä joukkueen menestyksen eteen. Pyrin tuomaan joukkueeseen kiekollista osaamista ja auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Paremmat olosuhteet tuovat lisää intoa pelaajille ja toivottavasti saadaan kauden aikana tukea myös kannattajilta.

- ”Sane” on nuori ja taitava rightin puolustaja, jolla on potentiaalia ja halua ottaa seuraava askel urallaan. Uskon, että parhaimmillaan hän pystyy tuomaan paljon kiekollista osaamista puolustukseemme ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Luostarinen valitsi meidät. Hienoa yleisesti, että meidän suuntaan on pelaajarintamalla viime kautta enemmän kysyntää, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com