Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.08.2018
Luostarinen S-Kiekon puolustukseen!

S-Kiekko saa lisää vahvistusta puolustukseen Iisalmesta, kun Santeri Luostarinen siirtyy S-Kiekon riveihin yksivuotisella sopimuksella.

20-vuotias KalPa-kasvatti pelasi päättyneellä kaudella IPK:n A-Nuorissa Nuorten Mestistä sekä Nuorten Suomi-sarjaa. Nuorten Mestiksessä Luostariselle kertyi otteluita 23 kappaletta, joissa syntyi tehopisteet 3+5=8. Nuorten Suomi-sarjassa nuori puolustaja pelasi kahdeksan ottelua, joissa hän iski tehopisteet 0+6=6.

- Mukava tulla Seinäjoelle ja hienoa päästä heti mukaan tapahtumiin. Joukkue vaikuttaa hyvältä ja kaikki ovat valmiita tekemään töitä joukkueen menestyksen eteen. Pyrin tuomaan joukkueeseen kiekollista osaamista ja auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Paremmat olosuhteet tuovat lisää intoa pelaajille ja toivottavasti saadaan kauden aikana tukea myös kannattajilta.

- ”Sane” on nuori ja taitava rightin puolustaja, jolla on potentiaalia ja halua ottaa seuraava askel urallaan. Uskon, että parhaimmillaan hän pystyy tuomaan paljon kiekollista osaamista puolustukseemme ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Luostarinen valitsi meidät. Hienoa yleisesti, että meidän suuntaan on pelaajarintamalla viime kautta enemmän kysyntää, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint