Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.08.2018
S-Kiekko ja KPK iskevät yhteen keskiviikkona

Suomen Cupin ensimmäinen kierros on jo pelattu ja tämä tarkoittaa sitä, että toiselle kierrokselle Suomi-sarjan joukkueet tulevat mukaan. Sarjajärjestelmää on muutettu viime vuodesta ja toinen kierros pelataankin kolmen joukkueen lohkoina, josta vain voittaja jatkaa kolmannelle kierrokselle. S-Kiekon lohkossa pelaavat KPK Mäntästä sekä Muik Hockey Uusikaarlepyystä. Lohkon ensimmäinen ottelu pelataan heti keskiviikkona Seinäjoella, kun KPK saapuu testaamaan S-Kiekon päivän kuntoa.

KPK eli Koilllis-Pirkan Kiekko pelaa tulevalla kaudella Hämeen II-divisioonaa. KPK eteni Suomen Cupin toiselle kierrokselle kaatamalla APV:n Alavudelta. APV voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotihallissaan numeroin 5-3, mutta Mäntässä KPK oli vahvempi lukemin 3-2 ja vei ratkaisun jatkoerään. Jatkoerässä KPK kampesi itsensä voittajaksi ja näin mänttäläiset jatkavat Suomen Cupin toiselle kierrokselle.

- Kova peli varmasti tulossa huomenna. Pitää lähteä nöyrästi pelaamaan ja tekemään töitä. Emme tiedä paljoa vastustajasta. Keskitymme nyt omaan pelaamiseen ja sen kehittämiseen. Toivottavasti mahdollisimman paljon väkeä löytäisi paikalle seuraamaan Suomen Cupin avausta, toivoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Joni Ruohomäki (KPK): 26-vuotias KPK-kasvatti on pelannut aiemmin urallaan kauden Etelä-Pohjanmaalla. Kauden 2016-17 Ruohomäki vietti Lapuan Virkiässä ja kävi lainasopimuksella pelaamassa muutaman ottelun myös S-Kiekon riveissä. Päättyneellä kaudella Ruohomäki nakutti Hämeen II-divisioonassa 23 ottelussa tehopisteet 15+21=36. Ruohomäellä on iso vastuu tuloksen tekemisessä ja häneltä vaaditaan huippusuoritusta Suomen Cupin toisella kierroksella. 

Janne Pirttimäki (S-Kiekko): Viime kaudella Pirttimäki kävi pelaamassa lainasopimuksella S-Kiekossa ja siirtyi tulevaksi kaudeksi kokonaan Seinäjoelle. Kurikan Ryhdin kasvatti ei karta fyysistä peliä, vaan tuo kovuutta sekä kiekollisuutta seinäjokisten puolustukseen. Kurikan Ryhdin kasvatille on tarjolla isoa roolia S-Kiekon nuoresta joukkueesta. 

Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 18.45. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekkon voittoon Suomen Cupissa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com