Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.08.2018
Hyökkäykseen vahvistusta Tampereelta!

S-Kiekko ja laitahyökkääjänä pelaava Ville Kiviniemi ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias Haukiputaan Ahmojen kasvatti siirtyy Seinäjoelle Tampereen Kooveen riveistä.

Kiviniemi on Suomi-sarjaan ja S-Kiekon kokoonpanoon varsin kokenut pelaaja. Hän on urallaan pelannut 134 Suomi-sarjan ottelua Haukiputaan Ahmojen, JHT:n, Uleåborg A.I.K:n ja Kooveen väreissä. Päättyneellä kaudella Kiviniemi pelasi Kooveen väreissä Suomi-sarjaa 23 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 0+3=3. Tämän lisäksi otteluita kertyi 11 myös Hämeen II-divisioonassa pelanneen Koovee II:n riveissä.

- Viime kausi Tampereella oli todella vaikea. Nyt olen S-Kiekon mukana ollut jo muutaman viikon ja olen todella tyytyväinen siihen, miten asiat ovat Seinäjoella menneet. Tavoitteenani on vakiinnuttaa paikkani kärkiketjuissa ja tehdä tulosta. Joukkue on menossa hyvään suuntaan ja toivottavasti tänään saadaan hyvä tuki katsomosta, kommentoi Seinäjoelle siirtyvä Ville Kiviniemi.

- Kiviniemi on vahva ja nopea laituri, joka pystyy haastamaan vastustajia nopeudellaan ja koollaan. Tunnen Villen ajastani Oulussa ja tiedän, että hän voi tuoda meille kokoa ja voimaa hyökkäykseen. Ville on kypsä ottamaan enemmän vastuuta ja uskon, että hän onnistuu siinä tehokkaasti tulevalla kaudella, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Ville Kiviniemi ja S-Kiekko aloittavat tänään Suomen Cupin kotikaukalossaan, kun KPK Mäntästä saapuu S-Kiekon vieraaksi. Tervetuloa seuraamaan ottelua Seinäjoen jäähalliin kello 18.45 alkaen.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com