Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.08.2018
S-Kiekko murskasi KPK:n Seinäjoella!

S-Kiekko aloitti Suomen Cupin keskiviikkona kotikaukalossaan, kun KPK Mäntästä saapui haastamaan seinäjokisia. S-Kiekko ei antanut mahdollisuuksia vierasjoukkueelle, vaan murskasi mänttäläiset numeroin 11-1.

Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta sekavaa peliä. S-Kiekko siirtyi ottelussa 1-0 johtoon ensimmäisen erän kuudennella minuutilla, kun Tomi Poikonen onnistui läpiajosta viemään seinäjokiset ottelussa johtoon. Seuraava maali oli myös Poikosen käsialaa, kun Karstulan Kivan kasvatti karkasi läpiajoon alivoimalla ja onnistui toistamiseen yllättämään KPK:n maalilla torjuneen Niko Karttilan. Ensimmäinen erä ei enempää maaleja tarjonnut ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon 2-0 johtoasemassa.

Toisessa erässä S-Kiekko jatkoi maalintekoa ja seinäjokiset onnistuivat lisäämään johtoaan neljällä maalilla. Maalinteon aloitti Jaakko Svensk, joka vei S-Kiekon jo kolmen maalin karkumatkalle. Muutama minuutti myöhemmin, ja Elias Märijärvi täräytti komealla rannelaukauksella numeroiksi jo 4-0. Toisen erän lopussa S-Kiekko onnistui vielä kahdesti, kun Johannes Pinta ja Aleksi Sepponen iskivät molemmat kiekon maaliin ja erätaukoa lähdettiin viettämään S-Kiekon 6-0 johtoasemassa.

Kolmas erä jatkui S-Kiekon hallinnassa. Petri Viitamäki vei alivoimalla S-Kiekon jo seitsemän maalin johtoon kolmannen erän viidennellä minuutilla. KPK kuittasi kuitenkin jo saman ylivoiman aikana, kun Jani Leinonen ohjasi Keijo Sillanpään laukauksen ohi S-Kiekon maalilla erinomaisesti esiintyneen Antti Makkosen. S-Kiekko ei kuitenkaan antanut vierasjoukkueelle tämän enempää maaleja, vaan iski ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana vielä neljästi. Ensin Tomi Poikonen napautti jo ottelun kolmannen maalinsa ja heti perään maalille noussut puolustaja Akseli Kalliainen tulostaululle jo numerot 9-1. Seinäjokiset iskivät ottelun viimeisellä minuutilla vielä kahdesti, kun Elias Märijärvi ja Aleksi Sepponen iskivät molemmat ottelun toisen maalinsa. Maalirikas ottelu päättyi lopulta S-Kiekon 11-1 voittoon.

- Ottelun alku oli meiltä nihkeä ja ei oltu oikein valmiina pelaamaan. Tietynlainen nöyryys puuttui. Antti (Makkonen) pelasi loistavasti maalissa, kun vastustajalle avautui muutama todellinen maalipaikka. Toinen ja kolmas erä olivat sitten jo lähempänä omaa peliämme ja päästiin omaan pelinopeuteen paremmin kiinni. Hienoa, että saatiin onnistumisia laajalla rintamalla. Iso kiitos tästä päivästä joukkueelle, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

Seuraava S-Kiekon lohkon Suomen Cupin ottelu pelataan perjantaina, kun KPK isännöi Mäntässä Muik Hockeyta. Lohkon viimeisessä kamppailussa S-Kiekko kohtaa Muik Hockeyn lauantaina Uusikaarlepyyssä. Ainoastaan lohkon voittaja jatkaa Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle.

- Nyt alkaa valmistautuminen lauantain otteluun. Meidän on saatava näkymään oma peli-identiteetti ja arvot heti ottelun alusta lähtien. Muik Hockey on varmasti kova vastustaja kotona ja nöyrin mielin on peliin lähdettävä, jos voitto halutaan sieltä taistella, päättää Saarenpää.

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com