Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.08.2018
Jaakko Svensk jatkaa S-Kiekossa!

S-Kiekon kokeneempaan kaartiin kuuluva Jaakko Svensk jatkaa myös tulevalla kaudella S-Kiekossa. Svensk solmi S-Kiekon kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Tuleva kausi on Svenskille jo kuudes peräkkäinen kausi S-Kiekon edustusjoukkueessa. Svensk siirtyi S-Kiekkoon kaudeksi 2013-14 ja siitä lähtien keskushyökkääjä on kuulunut S-Kiekon tärkeimpiin pelaajiin vuodesta toiseen. Keskushyökkääjän merkityksestä joukkueelle kertoo myös se, että Svensk on noussut S-Kiekon kaikkien aikojen pistepörssissä jo sijalle kahdeksan.

Päättyneellä kaudella S-Kiekon kapteenistoonkin kuuluva Raahe-Kiekon kasvatti pelasi Suomi-sarjassa 39 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 12+16 =28. Lisäksi Svensk onnistui neljässä Suomen Cupin ottelussa iskemään tehopisteet 4+4=8.

- Mukava jatkaa S-Kiekossa, kun joukkueen runko on pysynyt lähes samana viime kaudesta. Erityisesti haluamme näyttää uusissa olosuhteissa, että pystymme haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Toivottavasti yleisö löytää myös uuteen halliin, kommentoi Jaakko Svensk.

- ”Börje” tuo meille kokemusta ja pelitaitoa. Hän kuuluu ehdottomasti sarjan kärkisenttereihin ja on iso osa joukkuettamme. Äärimmäisen tärkeä jatkosopimus meille ja hienoa, että saatiin ”Pappa” meillä jatkamaan. Lisäksi ilman ”Börjeä” olisin joukkueen ainoa raahelainen, joten tämäkin asia on nyt hoidettu, naurahtaa S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon sopimustilanne


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint