Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


31.08.2018
Suomen Cup jatkuu S-Kiekon osalta lauantaina

S-Kiekko pelaa Suomen Cupin toisella kierroksella lohkossa neljä, jossa muut joukkueet ovat KPK sekä Muik Hockey. Lohkon ensimmäisessä ottelussa Seinäjoella, S-Kiekko ei antanut mahdollisuuksia KPK:lle ja vei voiton lopulta numeroin 11-1. Lohkon toinen ottelu pelataan perjantaina, kun KPK isännöi Muik Hockeyta Mäntässä. Lohkon viimeinen ottelu pelataan lauantaina Uusikaarlepyyssä, kun Muik Hockey ja S-Kiekko ottavat mittaa toisistaan. Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle jatkaa vain lohkon voittaja.

Muik Hockey tippui Suomi-sarjasta päättyneen kauden jälkeen, mutta sai toisen mahdollisuuden, kun uusikaarlepyyläiset nostettiin takaisin Suomi-sarjaan. Joukkue on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta. Uusiin pelaajiin lukeutuvat muun muassa S-Kiekosta saapunut maalivahti Edvin Backlund, Ruotsin Division 1:stä Uusikaarlepyyhyn saapuva Valtteri Kotanen, sekä Sportin A-Nuorista saapuneet William Björkman ja Simon Gädda. Myös valmennuksessa on tapahtunut muutoksia, kun Andre Smulter siirtyi IFK Lepplaxin väreihin ja päävalmentajan tehtävän vastaanotti Marcus Ittonen.

S-Kiekko pääsee lähtemään vielä tässä vaiheessa lohkon kärkisijalta lauantain kamppailuun. Seinäjokisia on kiusannut flunssa-aalto, joten joitain kokoonpanomuutoksia saatetaan lauantain Suomen Cupin ottelusta nähdä. S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää korostaa otteluun valmistautumisen merkitystä.

- Muik Hockey on aina vaarallinen joukkue, erityisesti kotihallissaan. Meidän on valmistauduttava nöyrin mielin lauantain otteluun, jotta saadaan Uusikaarlepyystä voitto taisteltua, kertoo Saarenpää.

Vierasottelu alkaa Uusikaarlepyyssä lauantaina kello 18.30. Ottelua on mahdollista seurata tilastopalvelun kautta. Lisäksi S-Kiekon somekanavilla pyritään julkaisemaan materiaalia ottelun aikana.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com