Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.09.2018
Muik Hockey oli vahvempi Uusikaarlepyyssä

S-Kiekko matkusti Suomen Cupin toisen kierroksen viimeiseen otteluun Uusikaarlepyyhyn Muik Hockeyn vieraaksi. Ottelun panoksena oli pääsy Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle. Muik Hockey oli tällä kertaa vahvempi ja korjasi pisteet numeroin 9-6.

S-Kiekko avasi ottelun terävästi ja siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisellä minuutilla, kun Jaakko Svensk suti maalin edestä kiekon kotijoukkueen maaliin. Vain 20 sekuntia myöhemmin, Muik Hockey tuli tasoihin Carl-Axel Braskenin maalilla. Vain minuutti edellisestä ja S-Kiekko siirtyi jälleen johtoon, kun Svensk onnistui toistamiseen ja löi numeroiksi 1-2. Kauan ei S-Kiekko päässyt pelaamaan johtoasemassa. Reinis Martins Lejnieks tasoitti ylivoimalla. Ensimmäinen erä oli varsinaista maalijuhlaa, kun ensimmäinen erä tarjosi yhteensä seitsemän maalia. Ottelun kahdeksannella minuutilla Jimmy Sigfrieds vei kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoon. S-Kiekko kuitenkin tasoitti vielä, kun Jesper Peltola onnistui maalinteossa. Aivan erän lopussa, Muik Hockey siirtyi vielä johtoon, kun Artjom Gornostajev napautti uusikaarlepyyläiset erätauolle johtoasemassa.

Toisessa erässä maaleja ei syntynyt kuin yksi, ja sen iski jälleen kotijoukkue. Erik Backlund onnistui alivoimalla iskemään Muik Hockeyn jo 5-3 johtoon. Toisessa erässä molemmille joukkueille tarjoutui mahdollisuuksia ylivoimalla, mutta Backlundin maali jäi erän ainoaksi.

Kolmannessa erässä maalinteko jatkui molemmissa päissä. Maalinteon aloitti Jesper Peltola, joka onnistui kaventamaan numeroiksi 5-4 illan toisella maalillaan. Vain minuutti edellisestä ja S-Kiekko nousi tasoihin Elias Märijärven osumalla. Seuraavat kolme maalia iski jälleen kotijoukkue, kun Sergei Taganchikov, Erik Backlund ja William Björkman veivät Muik Hockeyn jo 8-5 johtoon. Elias Märijärvi onnistui vielä ilman maalivahtia kaventamaan numeroita, mutta se ei tänään riittänyt. Ottelun loppulukemat 9-6 iski Artjom Gornostajev tyhjään maaliin.

- Tänään ei oikein onnistunut mikään. Ei joukkue, eikä valmennus. Maalimäärä kertoo sen, että puolustuspeli ei toiminut ja maalivahtipeli ei ollut parhaimmillaan. Myös avauspelaaminen oli todella vaikeaa meille tänään. Tämän päivän ottelua pitää tarkastella oikealla tavalla. Tästä täytyy ottaa oppia ja löytää ne oikeat syyt, jotta voisimme tulevaisuudessa tämänkaltaiset ottelut pelata paremmin. Nyt otetaan tapahtumasta opiksi ja mennään entistä vahvempana tuleviin otteluihin, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko menee maalieron turvin Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle. Ottelut jatkuvat tulevalla viikolla. Kolmannen kierroksen otteluohjelmasta tiedotetaan arvontojen jälkeen.

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com