Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.09.2018
S-Kiekko päättää lauantaina Suomen Cupin Seinäjoella

Suomen Cupin kolmannen kierroksen viimeisessä ottelussa S-Kiekko saa vieraaksi tutun vastustajan. Viime kaudella Suomi-sarjan mestaruutta juhlinut JHT saapuu Seinäjoelle. Suomen Cupissa lohkon voittaja on jo varmistunut, kun KeuPa HT kaatoi ensin JHT:n ja perjantaina S-Kiekon. KeuPa HT jatkaa kahdella voitolla Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Luvassa on kuitenkin molemmille joukkueille todella tärkeä valmistava ottelu, koska Suomi-sarjan alku lähestyy päivä päivältä ja kahden viikon päästä pelataan jo pisteistä.

Kalajokisten joukkue on muuttunut merkittävästi viime kaudesta. Yhteensä 15 pelaajaa vaihtoi joukkuetta tai lopetti, joten JHT:n väreissä nähdään myös useita uusia pelaajia. Uusien pelaajien joukossa ovat muun muassa Hermeksestä saapuneet Jere Rantala ja Matias Kinnunen, Peliitoista saapunut Eetu Rissanen sekä FPS:stä Kalajoelle siirtyneet Juuso Hämäläinen ja Teemu Karjalainen. JHT lähtee varmasti kovin tavoittein myös Suomi-sarjaan, joten lauantaina Seinäjoella nähdään kahden nälkäisen joukkueen ottelu, jossa molemmat joukkueet haluavat ottaa toisen päänahan.

Seuraa heitä:

Jere Somero (JHT): Viime kaudella S-Kiekon riveissä viilettänyt laitahyökkääjä, on ollut hyvässä iskussa harjoitusotteluissa ja Suomen Cupissa. Somero on asettunut kalajokisten toiseen kenttään ja häneltä varmasti odotetaan myös tulosta, kun kalajokiset lähtevät puolustamaan mestaruuttaan Suomi-sarjassa.

Elias Märijärvi (S-Kiekko): S-Kiekon oma kasvatti aloittaa toisen kautensa seinäjokisten edustusjoukkueessa. Märijärvi on esiintynyt todella pirteästi seinäjokisten joukkueessa, ja olikin Suomen Cupin toisella kierroksella seinäjokisten tehokkain pelaaja. Märijärvi iski kahdesti KeuPa HT:ta vastaan Keuruulla, joten lauantaina saatetaan nähdä lisää tehopisteitä nuorelta laitahyökkääjältä.

Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa lauantaina kello 15.30. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon JHT:sta!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint