Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.09.2018
JHT vei pisteet Seinäjoelta

Suomen Cupin viimeinen ottelu pelattiin lauantaina Seinäjoen jäähallissa. Vastustajaksi saapui hallitseva Suomi-sarjan mestari JHT, joka vei ottelun lopulta nimiinsä numeroin 3-5.

Ottelu ei lähtenyt S-Kiekon kannalta hyvin käyntiin, kun vierasjoukkue siirtyi heti ottelun alussa johtoon. Kalajokisten Matias Kinnunen onnistui ohittamaan S-Kiekon maalilla torjuneen Veeti Haapasalon ja vei JHT:n johtoon. Hieman ennen ensimmäisen erän puoltaväliä kalajokiset onnistuivat toistamiseen. Juho Luttinen lähetti siniviivalta laukauksen, joka painui kotijoukkueen verkkoon. S-Kiekko vaihtoi toisen maalin jälkeen maalille Juho Nikun. Kalajokiset onnistuivat vielä ensimmäisessä erässä kerran. Niklas Sundfors viimeisteli numeroiksi jo 0-3 ja vei vierasjoukkueen erätauolle kolmen maalin johdossa.

Toiseen erään S-Kiekon maalille luisteli jälleen Veeti Haapasalo, kun Niku loukkaantui ensimmäisen erän lopussa. S-Kiekko avasi toisen erän terävästi ja onnistui iskemään kavennusmaalin. Petri Viitamäki viimeisteli komealla laukauksella kotijoukkueen ensimmäisen maalin ylivoimalla. Seuraavaksi oli jälleen JHT:n vuoro onnistua ja vielä kahdesti. Ensin onnistui Matias Kinnunen toistamiseen. JHT:n viidennen maalin viimeisteli ylivoimalla Iiro Ojala, kun pelikello näytti 35.41. Aivan erän lopussa seinäjokiset onnistuivat toistamiseen, kun Johannes Pinta löi kiekon vierasjoukkueen maaliin. Toista erätaukoa siirryttiin viettämään vierasjoukkueen 2-5 johdossa.

Ottelun viimeinen erä oli tasaista vääntämistä ja erä tarjosi ainoastaan yhden onnistumisen. S-Kiekko otti maalivahdin pois ja kavensi ylivoimalla, kun Akseli Kalliaisen tulinen laukaus painui ohi JHT:n maalilla torjuneen Fredrik Gronstrandin. Ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen juhliin numeroin 3-5.

- Pelattiin ihan kelpo ottelu tänään. Muutama nukahtaminen puolustuspelissä näkyi raa’alla tavalla taululla. Luotiin hyvä määrä paikkoja, joita ei tänään pystytty hyödyntämään ja niin teki vastustajakin. Valitettavasti vastustaja oli huomattavasti tehokkaampi näistä paikoista. Eilinen ottelu näkyi myös energiassa. Muutama loukkaantuminen sitten verotti vielä lisää. Mutta ei selitellä. Kaveri oli tuon verran parempi ja se siitä, löi yhteen pelistä S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa valmistautumista kahden viikon päästä alkavaan Suomi-sarjaan. Suomi-sarja alkaa S-Kiekon osalta 22.päivä syyskuuta, kun S-Kiekko matkustaa Kotkaan Titaanien vieraaksi.

- Nyt aloitetaan viimeinen jakso runkosarjaan valmistautumisessa ja kahden viikon päästä on sitten tosi kyseessä, päättää Saarenpää.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint