Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.09.2018
S-Kiekko aloittaa kautensa Jouppilanvuoren jäähallissa!

Jouppilanvuoren jäähalli on valmistunut ajallaan ja tämä tarkoittaa sitä, että myös S-Kiekon edustusjoukkue aloittaa kautensa uusitussa Jouppilanvuoren jäähallissa.

Jäähallin peruskorjaus- ja parannukset maksoivat noin neljä miljoonaa euroa. Uusia tiloja ovat muun muassa kaksi uutta pukuhuonetta, uusi kuivaushuone sekä kokous- ja ravintolatilat. Lisäksi oheisharjoittelutilat ovat entistä paremmat, kun jäähallilta löytyvät peili- ja kuntosali sekä juoksusuora. Myös kaukaloon on panostettu ja Jouppilanvuoren jäähallista löytyy joustokaukalo, joka mahdollistaa entistä turvallisemman harrastamisen kaikille Seinäjoen jääurheilijoille. Katsojille on lisäksi rakennettu WC-tilat jäähallin puolelle. Jouppilanvuoren jäähallissa on tilaa 1200 katsojalle. Katsomosta löytyy yhteensä 350 kuppi-istuinta ja seisomapaikkoja on yhteensä noin 400.

Jäähallissa on jäänteko jo aloitettu ja ensimmäisen kotiottelunsa S-Kiekko pelaa uudistetussa Jouppilanvuoren jäähallissa 29. päivä syyskuuta, kun Muik Hockey saapuu Seinäjoelle pelaamaan Suomi-sarjaa. Ensimmäinen virallinen ottelu pelataan kuitenkin tulevana lauantaina, kun S-Kiekon B-juniorit luistelevat kaukaloon pelaamaan paikasta B-Junioreiden Mestikseen. B-Junioreiden vastustajaksi saapuu Kokkolan Hermeksen B-juniorit. Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 18.15. Tervetuloa kannustamaan B-juniorit voittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint