Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.09.2018
Eemeli Pöytälaakso jatkaa S-Kiekossa!

S-Kiekko on käyttänyt Eemeli Pöytälaakson sopimuksessa olleen option ja näin 24-vuotias S-Kiekon oma kasvatti jatkaa seinäjokisten riveissä myös tulevalla kaudella. Pöytälaakson sopimuksessa on myös optio kaudesta 2019-2020. Pöytälaakson kummiyrityksenä toimii tulevalla kaudella Tukkutalo Heinonen Oy.

Pöytälaakso kuuluu S-Kiekon kokeneempaan kaartiin nuoresta iästään huolimatta. ”Pötsi” on pelannut Suomi-sarjaa S-Kiekon riveissä jo 133 ottelua. Päättyneellä kaudella Pöytälaakso pelasi 26 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 8+11=19. Lisäksi Pöytälaakso pelasi yhteistyöseura Kurikan Ryhdin riveissä yhden ottelun ja nakutti tehopisteet 1+3=4. Tuleva kausi on jo 24-vuotiaalle laitahyökkääjälle seitsemäs S-Kiekon edustusjoukkueessa.

- Hienoa päästä taas tositoimiin uudessa hallissa ja näkemään arkea taas uusin silmin. Kaikki on vähän uutta ja se tuo arkeen oman lisämausteensa. Meillä on tänä vuonna nuori ja nälkäinen joukkue, joka haluaa menestyä. Rima on tällä hetkellä korkealla ja kaikki haluavat päästä keväällä isoihin peleihin, kommentoi Eemeli Pöytälaakso.

- ”Pötsi” on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista ja henkisestikin johtohahmo meidän nuoressa joukkueessa. Kuten jo etukäteen tiesimmekin, Eemelin työelämä hieman verottaa näin alkukaudesta. Kun ”Pötsi” pääsee kunnolla mukaan, on hän meille tärkeä pelaaja niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon osalta Suomi-sarja alkaa kahdella vierasottelulla tulevana viikonloppuna. Ensimmäinen kotiottelu Jouppilanvuoren jäähallissa pelataan 29. päivä syyskuuta, kun Muik Hockey saapuu Seinäjoelle.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com