Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


21.09.2018
S-Kiekko avaa Suomi-sarjan kahdella vieraspelillä

Suomi-sarja alkaa pitkän odotuksen jälkeen ja S-Kiekon suuntaa heti tien päälle. Lauantaina seinäjokiset suuntaavat Kotkaan, jossa S-Kiekko kohtaa Titaanit. Sunnuntaina matka jatkuu kohti Porvoota ja ottelua Huntersia vastaan.

Kotkalaisten kokoonpano on hieman muuttunut päättyneestä kaudesta. Joukkueesta on poistunut useita runkopelaajia, mutta myös Titaanit ovat hankkineet riveihinsä useita mielenkiintoisia pelaajia, joilta varmasti odotetaan myös tulosta kaukalossa. Muun muassa Kooveesta siirtynyt kaksikko Niklas Malinen sekä Teemu Toriseva ovat tärkeässä roolissa, kun Titaanit lähtevät taistelemaan Suomi-sarjaan pisteistä. Kotkalaisten päävalmentaja Marko Syköllä on käsissään nuori joukkue, joka varmasti haluaa päästä ylempään loppusarjaan ja tuoda playoff-kiekon keväällä jälleen Kotkaan.

Huntersissa ovi on käynyt runsaasti sisään ja ulos. Koko joukkueen runko on muuttunut totaalisesti. Joukkueeseen on tullut usealta eri sarjatasolta uusia pelaajia, ja erityisesti porvoolaiset ovat onnistuneet hankkimaan Mestiksestä pelaajia korvaamaan päättyneen kauden menetykset. Joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa Jevgeni Soloviev (Ketterä), Teemu Väisänen (Jokipojat) ja Teemu Mielonen (Kiekko-Vantaa), joilta odotetaan joukkueen kantamista playoffeihin asti. Päättyneellä kaudella porvoolaiset etenivät aina Suomi-sarjan playoffien välieriin ja tavoitteet varmasti on asetettu tulevaksi kaudeksi myös korkealle.

S-Kiekon kokoonpanosta molemmissa otteluissa on varmuudella pois ainoastaan puolustaja Eemeli Alanen, joka kärsii viime kauden lopussa saatua pelikieltoaan vielä kahden kamppailun verran. Alanen vapautuu pelikiellostaan viikonlopun otteluiden jälkeen ja nähdään jälleen kokoonpanossa, kun S-Kiekko pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Jouppilanvuoren jäähallissa 29.päivä syyskuuta.

- Valmistava kausi on välillä ollut hieman haastava sairastumisten, poissaolojen ja loukkaantumisten vuoksi. Olemme kuitenkin saaneet vietyä meidän peliä eteenpäin askel askeleelta ja saatu omia arvoja näkymään päivittäisessä tekemisessä. Meillä on nuori joukkue, joka on erittäin liikkuva ja nälkäinen jengi. Lähdetään taistelemaan paikasta pudotuspeleihin kynsin ja hampain. Se on varma. Koko joukkue on innoissaan siitä, että pääsemme aloittamaan Suomi-sarjan ja taistelemaan pisteistä, vakuuttaa S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Lauantaina ottelu alkaa Kotkassa kello 17.00. Sunnuntain ottelu Porvoossa alkaa kello 16.00. Molemmat ottelut näkyvät Ruudun kautta.

Lisätietoa Ruudusta ja tunnusten hankkiminen Ruutu -palveluun


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint