Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


21.09.2018
Oma kasvatti jatkosopimukseen S-Kiekon kanssa!

S-Kiekko on käyttänyt puolustaja Julius Tallin sopimuksessa olevan option ja näin S-Kiekon oma kasvatti jatkaa tutuissa väreissä myös tulevalla kaudella.

Tall on edustanut koko ikänsä S-Kiekkoa. Vasta 19-vuotias puolustaja vakiinnutti päättyneellä kaudella paikkansa S-Kiekon puolustuksessa. Hän nousi isoon rooliin ja pelasi isoja minuutteja seinäjokisten nuoressa joukkueessa. Viime kausi oli myös pisteiden valossa Tallin tehokkain, kun puolustaja iski 37 ottelussa tehopisteet 1+9=10.

- Hienoa päästä uuteen halliin pelaamaan ja harjoittelemaan. Uusi arki tuo lisää motivaatiota harjoittelemiseen ja jokainen peli halutaan voittaa Jouppilanvuoren jäähallissa. Meillä on turvallinen pelaajarunko, jolla on hyvä lähteä taistelemaan pisteistä. Odotan, että uudet pelaajat pystyvät entisestään vahvistamaan joukkuettamme ja pystymme joukkueena pelaamaan pitkälle kevääseen, kertoo viikonloppuna kaukalossa nähtävä Tall.

- ”Julle” on nuori puolustaja, joka otti suuria harppauksia viime kaudella kohti miesten pelejä ja Suomi-sarjan tasoa. Tulevalla kaudella meillä on tavoitteena saada ”Jullen” kehitykseen jatkumoa ja uskon, että siihen on erittäin hyvät mahdollisuudet. Hienoa, että seuran oma kasvatti jatkaa meillä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää jatkosopimusta.

Tall ja S-Kiekko aloittavat Suomi-sarjan viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Lauantaina määränpääksi asetetaan Kotka, jossa viime kaudella tiukkoja pelejä S-Kiekon kanssa pelannut Titaanit odottaa seinäjokisia. Sunnuntaiksi seinäjokiset matkaavat Porvooseen, jossa Hunters testaa S-Kiekon päivän kuntoa. Molempia otteluita on mahdollista seurata Ruutu -palvelun kautta.

S-Kiekon sopimustilanne

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com