Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


22.09.2018
S-Kiekko avasi Suomi-sarjan vierasvoitolla!

S-Kiekko matkasi Suomi-sarjan ensimmäisessä ottelussa Kotkan Titaanien vieraaksi. Odotettavissa oli tiukka kahden joukkueen välillä, jotka molemmat halusivat voittaa. Ennakko-odotukset myös täyttyivät ja lauantai-ilta tarjosi viihdyttävän ottelun, joka lopulta päättyi seinäjokisten voitonjuhliin.

Ensimmäisessä erässä molempien joukkueiden otteissa näkyi jännitys. Molemmat joukkueet tekivät paljon virheitä, jotka avasivat vastustajalle maalintekopaikkoja. Ottelun ensimmäisen maalin onnistui tekemään S-Kiekko, kun Ville Kiviniemi napautti maalin edestä vierasjoukkueen johtoon. Myös seuraavan maalin onnistuivat tekemään seinäjokiset, kun Jaakko Svensk laukoi komealla rannelaukauksella kiekon ohi Titaanien maalissa pelanneen Niilo Pussisen. Titaanit pääsivät kaventamaan vielä S-Kiekon virheestä aivan erän lopussa. Epäonnistuneen syötön päätteeksi, Ville Myyryläinen pääsi tekopaikkaan, josta mies ei erehtynyt. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin tilanteeseen 1-2.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Molemmille joukkueille tarjoutui maalipaikkoja, mutta vain toinen onnistui maalinteossa. Erinomaisesti S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku ei antautunut erässä kertaakaan ja toisessa päässä maalinteko jatkui. Aivan toisen erän alussa, Ville Kiviniemi karkasi läpiajoon ja viimeisteli illan toisen osumansa. S-Kiekko karkasi jo kolmen maalin johtoon, kun Niklas Peltola pääsi nauttimaan tyhjästä maalista 3vs0 -hyökkäyksen jälkeen. Tulostaulu näytti lukemia 1-4 toisen erän jälkeen.

Kolmannessa erässä Titaanit painoivat vimmatusti päälle. S-Kiekko joutui puolustamaan pitkiä aikoja omalla kenttäpuoliskollaan, mutta seinäjokisten puolustus ja Niku kestivät. Ylärimaa lähemmäs eivät kotkalaiset kolmannessa erässä päässeet. S-Kiekko kaunisteli vielä lukemia aivan ottelun lopussa, kun Jaakko Svensk onnistui toistamiseen nostamalla kiekon omalta kenttäpuoliskolta kotijoukkueen tyhjään maaliin ja sinetöi ottelun loppulukemiksi 1-5.

- Pelattiin todella hyvä ottelu tänään. Harvinaista jääkiekossa on se, että pelataan ehjä 60 minuuttia ja peli pysyy kasassa koko ottelun. Erityisesti johtoasemassa pelaaminen oli kypsää. Muutaman runkopelaajan poissaolo johti siihen, että nuoret pelaajat olivat kovemman vastuun edessä ja kantoivat sen mallikkaasti, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpää jakaa kiitosta joukkueelle, mutta muistuttaa myös sunnuntain ottelusta, joka tulee nopeasti.

- Täytyy olla todella ylpeä koko joukkueesta ja hieno homma, että saatiin onnistuminen kauden aloituksessa. Nautitaan hetkestä tämä ilta sekä ladataan keho ja mieli uutta koitosta varten huomiseksi, päättää Saarenpää.

S-Kiekko ei kauan kerkeä kolmea pistettä juhlimaan, koska seuraava peli on heti sunnuntaina. Matka jatkuu Kotkasta Porvooseen, jossa S-Kiekko kohtaa Huntersin. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 16 ja ottelua on mahdollista seurata Ruutu -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com