Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.09.2018
Hunters ratkaisi viimeisellä minuutilla – Seinäjokisille kirvelevä tappio

S-Kiekon viikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Porvoossa Huntersia vastaan. Molemmille joukkueille ottelu oli toinen ottelu toiseen päivään. Sunnuntai-ilta tarjosi todellisen taistelun Porvoossa, joka aivan ottelun lopussa kääntyi lopulta kotijoukkueelle numeroin 6-4.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnassa. Hunters pystyi painamaan peliä S-Kiekon kenttäpäätyyn ja seinäjokiset joutuivat puolustuskannalle. Seinäjokiset pääsivät paremmin peliin mukaan ensimmäisen erän kuluessa, ja onnistuivatkin tekemään ottelun ensimmäisen maalin. Eppu Oksanen ja Eemeli Pöytälaakso pelasivat paikan Jesper Peltolalle, joka latasi kieko ohi porvoolaisten maalilla pelanneen Juuso Laukkasen. Hunters kuitenkin tuli muutama minuutti myöhemmin tasoihin, kun Toni Lehikoinen tasoitti S-Kiekon maalin edestä numeroiksi 1-1. Näistä numeroista lähdettiin myös ensimmäiselle erätauolle.

S-Kiekko sai unelma-alun, kun seinäjokiset pääsivät ylivoimalle. Ylivoima tuotti heti tulosta, kun Jesper Peltola ohjasi Eppu Oksasen laukauksen kotijoukkueen maaliin ja siirsi illan toisella maalillaan S-Kiekon johtoon. Tasoitus kuitenkin tuli vain 19 sekuntia myöhemmin, kun Niko Björkbacka onnistui maalinteossa. Ottelun seuraavan maalin iski jälleen S-Kiekko. Petri Viitamäki ja Tomi Poikonen karkasivat 2vs1 -hyökkäykseen alivoimalla ja Poikonen löi Viitamäen syötöstä jälleen S-Kiekon johtoon. S-Kiekko lisäsi johtoaan jo kahteen, kun Jaakko Svensk onnistui toimittamaan kiekon porvoolaisten maalin perukoille. Toisen erän loppu oli kuitenkin S-Kiekolle sysimusta, kun kotijoukkue onnistui kahdesti ja tasoitti ottelun. Ensin onnistu Miska Varjosaari S-Kiekon maalin edestä ja viimeisellä minuutilla Perttu Leschin lähettämä laukaus painui ylivoimalla Juho Nikun vartioimaan maaliin. Tilanteesta 4-4 lähdettiin viettämään toista erätaukoa.

Kolmannessa erässä molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ratkaisumaalia saatiin odotella avian kolmannen erän loppuun. Huntersin Teemu Mielonen latasi vain 13 sekuntia ennen loppua kiekon vierasjoukkueen maaliin ja vei Huntersin johtoon. Porvoolaiset kaunistelivat vielä numeroita, kun S-Kiekko yritti tasoitusta ilman maalivahtia. Kotijoukkueen Teemu Väisänen viimeisteli ottelun loppulukemat 6-4.

- Pelattiin hyvä peli tänään. Alku oli meille vaikea, mutta pelin edetessä päästiin paremmin peliin mukaan. Erityisesti kärsivällisyys viisikkopuolustamisessa ja yleensä koko viisikkopelaamisessa oltiin tänään ja koko viikonloppu hyvällä tasolla. Harmillinen ottelun loppu ja se nyt tietysti kirvelee. Kolmas erä oli meiltä paras ja luotiin hyvä määrä maalipaikkoja. Nyt sulatellaan tämä ja lähdetään taistelemaan pisteistä ensi viikonloppuna uuteen kotihalliimme. Toivottavasti saadaan tupa täyteen molempiin peliin, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Tulevana viikonloppuna S-Kiekko pelaa ensimmäiset kotiottelunsa Jouppilanvuoren jäähallissa. Lauantaina Seinäjoelle saapuu Muik Hockey ja sunnuntaina S-Kiekko isännöi JHT:ta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com