Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.09.2018
S-Kiekolla kahden kotiottelun viikonloppu – Jouppilanvuoren jäähallissa vihdoin Suomi-sarjaa!

S-Kiekolla on edessään erityinen viikonloppu. Pitkän odotuksen jälkeen, seinäjokiset pääsevät kotiyleisön eteen uusissa olosuhteissa, kun S-Kiekolla on kaksi kotiottelua viikonloppuna. Jouppilanvuoren jäähalliin saapuu lauantaina Muik Hockey, ja sunnuntaina JHT matkustaa Seinäjoelle haastamaan S-Kiekkoa uudessa kotihallissa.

Muik Hockey on merkittävästi muuttunut viime kaudesta. Joukkueeseen on liittynyt useita uusia pelaajia, joten uusikaarlepyyläisten joukkue on varmasti valmis pilaamaan S-Kiekon kotiavauksen. Muik Hockey hankki kauden alla myös useamman ulkomaalaispelaajan, joilta varmasti odotetaan tulosta ja merkittäviin rooleihin nousemista. Kahden pelatun ottelun jälkeen, Muik Hockey on vielä ilman pisteitä Suomi-sarjassa, kun JHT ja D-Kiekko hakivat pisteet Uusikaarlepyystä. Muik Hockey oli syyskuun alussa pelatussa Suomen Cupissa S-Kiekkoa vahvempi numeroin 9-6, joten lauantaina seinäjokiset varmasti luistelevat kaukaloon vain voitto mielessään.

Myös JHT:n kokoonpanossa on tapahtunut paljon muutoksia. Joukkue on nuorentunut merkittävästi, mutta kalajokiset ovat onnistuneet hankkimaan laatua myös tilalle. Hallitseva Suomi-sarjan mestari on napannut kahdesta ensimmäisestä ottelustaan viisi pistettä. Kalajokiset kaatoivat sarjanousija Raahe-Kiekon jatkoajalla numeroin 3-2, ja hakivat selvän voiton Uusikaarlepyystä numeroin 3-9. Suomen Cupin kolmannella kierroksella, JHT oli S-Kiekkoa vahvempi lukemin 3-5, joten S-Kiekolle tarjoutuu sunnuntaina mahdollisuus uusintaotteluun ja kolmen pisteen viemiseen hallitsevalta Suomi-sarjan mestarilta.

- Muik Hockey on aina vaarallinen ja ennen kaikkea sitkeä joukkue. Meidän tulee pelata nöyrästi ja yhdessä, jotta kolme pistettä ottelusta irtoaa. Työmäärä pitää olla tapissa myös. JHT on materiaaliltaan ennakkoon astetta kovempi joukkue, mutta näillä ”ennakkomateriaaleilla” ja sarjataulukolla ei ole mitään väliä, kun kiekko tippuu jäähän. Silloin täytyy olla valmis ja vahva henkisesti sekä fyysisesti. Lähdetään taistelemaan joka tilanteen voitosta toivottavasti täpötäydessä uudessa linnoituksessamme, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää tulevaa viikonloppua.

Seuraa heitä:

Aleksandrs Smirnovs (Muik Hockey): Nuori puolustaja saapui Muik Hockeyn riveihin Latviasta HK Rigan riveistä. 21-vuotias latvialainen pelasi MHL:ssä 43 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 2+0. Tämän lisäksi puolustaja pääsi pelaamaan myös yhden ottelun KHL:ää Dinamo Rigan riveissä. Smirnovsille on tarjolla iso rooli uusikaarlepyyläisten joukkueessa ja onnistuessaan nuori puolustaja saattaa nostaa Muik Hockeyn sijoitusta myös sarjataulukossa.

Tommi Rintasalo (JHT): 24-vuotias laitahyökkääjä on JHT:n tehokkain pelaaja Suomi-sarjassa. Lapuan Virkiän kasvatti on nakuttanut kahteen otteluun tehopisteet 4+1=5, ja iski voittomaalin jatkoajalla Raahe-Kiekon verkkoon. Rintasalo on noussut kalajokisille merkittäväksi ratkaisijaksi, joka S-Kiekon pitää saada kuriin sunnuntaina, kun kalajokiset saapuvat Seinäjoelle.

Eemeli Pöytälaakso (S-Kiekko): 24-vuotias S-Kiekon oma kasvatti on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. Pöytälaakso tunnetaan fyysisestä pelistä, mutta voimakas laitahyökkääjä pystyy myös tekemään tulosta. Pöytälaakso on pelaaja, joka aiheuttaa molemmille Jouppilanvuoren jäähallissa vieraileville joukkueille ongelmia.

Lauantain ottelu Muik Hockeyta vastaan alkaa kello 18.00. Ottelu JHT:ta vastaan alkaa sunnuntaina kello 17.00. Molempia otteluita on mahdollista seurata suorana Ruutu -palvelun kautta. S-Kiekon ensimmäisiin kotiotteluihin Jouppilanvuoren jäähallissa odotetaan poikkeuksellisen suurta yleisömäärää, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com